BRENA PROGOVORILA POSLE 18 GODINA: Tražili su nam PET MILIONA ZA MRTVOG SINA!

Autor: Stars

Zabava

13.03.2018

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otmica Stefana Živojinovića 2000. godine u blizini porodične kuće na Bežanijskoj kosi i dalje je misterija, a njegovi roditelji, pevačica Lepa Brena i bivši teniser Slobodan Boba Živojinović i dalje žele da se otkrije ko je to učinio. Iako je godinama ćutala o tom traumatičnom događaju, Lepa Brena je od skoro počela da iznosi detalje koje su otmičari tada zahtevali od porodice Živojinović.

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa/
Ne odustaje od potrage za istinom... Lepa Brena

Jedan od tih zahteva bio veoma bizaran, naime Breni i Bobi su otmičari tražili novac kako bi im Stefana vratili živog, ali su tražili duplo veći iznos za njihovog mrtvog sina.

-  Meni je kidnapovano dete 2000. godine. Od tada za mene više ništa materijalno nema nikakav značaj. Ono što možeš novcem da kupiš nije bitno. Nama su tražili dva i po miliona maraka za živog i pet miliona maraka za mrtvog Stefana - priznala je Brena. 

Pevačica već godinama apeluje da se pronađu otmičari njenog sina, dok s druge strane čitava porodica ima obezbeđenje koje mnogi i ne vide:

- O čemu ja sad više da pričam... Sve su otmice otkrivene, samo nije otkriveno ko je to uradio mom detetu. Ja sam žena koja se više ničega ne plaši. Naravno da imam obezbeđenje, ali to su profesionalni ljudi koji se ne vide, a koji tačno znaju šta treba da rade - navela je najveća zvezda bivše Jugoslavije.

RepublikaFoto: instagram.com/stefanzivojinovic
Želi sve da otkrije kroz dokumentarac... Stefan Živojinović

O ovom slučaju informacije u su počele da se pojavljuju tek pre nekoliko godina, te je tako otkrivena i poruka koju su otmičari poslali Breni i Bobi:

- Gospodine i gospođo Živojinović, vaš sin Stefan se nalazi kod nas. Prema njemu ćemo se ponašati ljudski dok ste vi korektni. Neće mu faliti dlaka s glave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading