JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O VENČANJU, PA SPOMENULA NOVOG FRAJERA: Voditeljka priznala da je ZALJUBLJENA, a ovo su svi detalji o misterioznom moćniku!

Autor:

Zabava

19.11.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić iznela detalje o novom frajeru!

JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O VENČANJU, PA SPOMENULA NOVOG FRAJERA: Voditeljka priznala da je ZALJUBLJENA, a ovo su svi detalji o misterioznom moćniku!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna voditeljka televizije Pink Jovana Jeremić,  provozala se u svojoj novoj ''mašini'', a tom prilikom progovorila je o njenom novom dečku, za kog priznaje da je stariji od nje 14 godina, ali kako ističe, da se pored njega oseća kao prava princeza. 

Foto: Republika

Jovana Jeremić

 

Naime, ona se danas uputila na venčanje sina njenog izabranika i otkrila detalje:

- Tačno je, idem na venčanje sina jednog gospodina koji je meni jako važan u životu! On je 14 godina stariji od mene i konačno mogu reći da imam partnera. O tome ne želim još uvek javno da govorim, to je moje pravo. Ja kada volim jednog, on je centar mog sveta i univerzuma. Do sada je pokazao koliko je dobar prema meni... vodi računa o mene, i pokazuje koliko mu je stalo - rekla je ona i dodala:

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić Instagram

 

- Svi muškrci pre njega su bili slabići... Ovo je onaj pravi. Do sada nisam imala jačeg muškarca od sebe - zaključila je ona!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading