Ludoperovanje: Dobar razvod ili loš brak?! (VIDEO)

Autor: Ludopero

Zabava

14.11.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova video kolumna "Ludoperovanje" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

Ovih dana aktuelna tema je razvod LGBT para Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović. Iako su, kako se priča, mnogi znali da je Anita šarala, varala, niko nije imao hrabrosti da Matoroj to i kaže.

Foto: Republika TV

Ludoperovanje

 


Naime, nakon ulaska u "Elitu" pojaviše se prepiske koje su potvrdile ove priče, ali i samo gostovanje izvesne Matee, koju je Anita pozvala ni manje ni više nego baš u Matorin stan. Danima se raspravlja na ovu temu, pa Matea ode u rijaliti da Jovani otvori oči. Skinu Matora burmu, ostavi Anitu, pa postade još jedna u nizu koja je zbog rijalitija izgubila brak. Da vas podsetim ako ste slučajno zaboravili, pre nje su to bili Sloba Radanović, Nenad Aleksić Ša, Zvezdan Slavnić.

Šuška se da je Matora bila izmanipulisana i da je sve bila Anitina igra, pa se pojavljuju i dodatne priče. Tako da gala svadba, kumovi, tetoviranje ostadoše samo uspomena za društvene mreže.

Da li je bolje dobar razvod ili loš brak?! Šta vi mislite o svemu ovome, pišite mi u komentarima! Dok novu epizodu možete pogledati u videu na početku teksta! 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading