GOLIŠAVI SLAVKO BELESLIN ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Voditelj pokazao čime raspolaže, MIŠIĆI pucaju, a svi gledaju u JEDAN DETALJ!

Autor:

Zabava

11.11.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavko Beleslin pokazao je vitko telo!

GOLIŠAVI SLAVKO BELESLIN ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Voditelj pokazao čime raspolaže, MIŠIĆI pucaju, a svi gledaju u JEDAN DETALJ!

Foto: ATAImages

Popularni voditelj Slavko Beleslin već godinama uživa status miljenika žena kako zbog svog glasa  kojim je opčinio publiku, tako i zbog šarma.

Sada je potpuno zaludeo dame objavivši fotografije sa plaže u kupaćim gaćama. Mnogi nisu ni znali da voditelj iza uvek ozbiljnog stajlinga koji zahteva njegov posao, krije ovako izvajano telo.

 

Za kratko vreme, komentari, ispod fotografije koju je objavio na društvenim mrežama, samo su se nizali, a komplimenti pristužu sa svih strana. Pripadnice nežnijeg pola primetile su da je Slavko u treningu, da mišići na njemu pucaju. 

Slavko je otkrio i da je plivanje njegova velika strast i ljubav, te nečudi kako je uspeo da figuru dovede do savršenstva.

Podsetimo, Slavko se oženio sa lepom Miljanom Račić, a sada se pojavila i prva fotografija sa njihove privatne ceremonije:

Foto: Instagram.com

Slavko Beleslin se oženio Miljanom Račić

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading