OŽENIO SE SLAVKO BELESLIN: Procurila PRIVATNA FOTKA sa venčanja, MLADA izgleda kao MILION DOLARA!

Autor:

Zabava

11.11.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Slavko Beleslin se oženio!

OŽENIO SE SLAVKO BELESLIN: Procurila PRIVATNA FOTKA sa venčanja, MLADA izgleda kao MILION DOLARA!

Foto: printscreen/instagram.com/slavkobeleslin

Voditelj Slavko Beleslin i njegova dugogodišnja devojka Miljana Račić su se konačno venčali u prisustvu najbližih prijatelja i porodice. Par je izgovorio sudbonosno "da" pred Bogom u jednom restoranu gde je upriličeno i slavlje.

Foto: Instagram.com

Slavko Beleslin i Miljana Račić

 


Mlada je zablistala u beloj dugoj i svedenoj venčanici, dok je Slavko bio elegantan u crnom odelu. Mladenci su sve vreme đuskali sa gostima i bilo je jasno da oboje "pucaju" od sreće. Među zvanicama se našla i voditeljka Marija Kilibarda koja je bila kuma na venčanju.

U jednom intervjuu, Slavko je otkrio kako je upoznao svoju suprugu. Kako je naveo, sreli su se na jednom intervjuu 2009. godine, ali su se nakon toga svako vratio svojim poslovima. Čudno je što se, iako im je posao sličan, nisu sreli narednih deset godina. Kada se to napokon desilo, nastavili su gde su stali, ali su ovog puta bili mnogo uspešniji.

Foto: youtube.com/ Blic

Slavko Beleslin

 


Slavko i Miljana su odlučili da svoju ljubav krunišu brakom i to nakon što su zajedno prošli kroz mnoge uspone i padove. Ova romantična priča pokazuje da ljubav ponekad može da se dogodi na neočekivanim mestima i da se, iako se možda ne sretnete godinama, prava ljubav uvek vrati.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading