SEVERINA ISMEVA SUD, PONAŠA SE KAO KAUBOJ: Bahata pevačica priznala da je VREĐALA direktorku škole, pa ponovila DELO - evo čime sada PRETI!

Autor:

Zabava

07.11.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučkovićka otvoreno priča da je Ljiljanu Klinger nazvala krivonogom babom i da se zbog toga ne oseća krivom!

SEVERINA ISMEVA SUD, PONAŠA SE KAO KAUBOJ: Bahata pevačica priznala da je VREĐALA direktorku škole, pa ponovila DELO - evo čime sada PRETI!

Foto: ATA Images

Severina

Hrvatska pevačica Severina Vučković pojavila se juče na Opštinskom sudu u Zagrebu, gde joj je počelo suđenje za nametljivo ponašanje (uhođenje) prema bivšoj direktorki Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba Gordani Buljan Flander i direktorki osnovne škole koju pohađa njen sin Ljiljani Klingor. Ona je u pratnji drugarice Zinke Bardić oko devet sati stigla u sud, gde ne samo da je priznala da je u porukama slala uvredljiv sadržaj već se ponovo bahatila. Naime, ona je istakla da se zbog uvredljivih i pretećih poruka ne oseća krivom, već se, po svemu sudeći, time još i ponosi.

- Apsolutno se ne osećam krivom i mislim da je na mom mestu trebalo da budu njih dve gospođe, od kojih sam jednu nazvala krivonogom babom, jer u Splitu zaista imamo svakakvih izraza - rekla je Severina ispred suda, prenose hrvatski mediji, te na vrlo neuverljiv način pokušala da opravda svoje bahato ponašanje:

- Dotična gospoda su pažljivo pisala glavnom državnom tužiocu, lično, i tražila da se pozabave mnome. I evo mene na sudu umesto da oni budu predmet istrage jer su radili nezakonite radnje s pozicije vlasti.

Foto: ATA Images

Severina Vučković i sama kaže da se nije ponela kao dama 

Inače, 2021. objavljene su poruke koje je Severina poslala direktorki škole u koju ide njen sin Aleksandar Ljiljani Klinger, a u kojima ju je nazvala "starom, šepavom babom", te joj pretila da bi je "zadavila rukama".

Nakon toga direktorka se obratila ministru Davoru Božinoviću mejlom, navodeći da policija nakon njenih prijava nije učinila ništa, te mu poručila da se plaši:

Ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim vas da mi pomognete da ne bismo, umesto upozorenja gospođi, morali slati telegrame saučešća.

Republika

Foto: Instagram

Severina

Severina je i tada priznala svoje krajnje neprimereno ponašanje, nevešto se pravdajući da je postupila kao mama, a ne dama.

Posle svega, Severina je putem svoje Instagram priče poručila da je spremna ponovo da pravdu uzme u svoje ruke. 

- Nadam se da sam sam ovim svojim "nametljivim ponašanjem" postigla to da im više nikad ne padne na pamet da naude bilo kojoj majci ili bilo kom detetu. U protivnom, eto mene opet - napisala je između ostalog u jednoj od svojih objava promovišući nasilje.

Podsećanja radi, Severina se upravo pred svojom majkom pobila sa sestrom Marijanom Vučković Popović sa kojom je, takođe, na sudu zbog pomenutog porodičnog nasilja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading