NIKOLIJA DOŽIVELA EMOTIVNI SLOM! Snimak besne pevačice kako grca u suzama se širi mrežama, psuje na sav glas (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

24.09.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Vesne Zmijanac se poptuno slomila, plače kao kiša!

NIKOLIJA DOŽIVELA EMOTIVNI SLOM! Snimak besne pevačice kako grca u suzama se širi mrežama, psuje na sav glas (FOTO)

Foto: TikTok/nikolijaofficial

Pevačica Nikolija Jovanović podelila je potresan snimak na društvenoj mreži TikTok, a na kojem je pred kamerom doživela emotivni slom zbog majke Vesne Zmijanac.

Naime, popularnu pevačicu su pogodili pojedini negativni komentari na društvenim mrežama na račun svog pevanja, ali i neretkog upoređivanja sa njenom majkom, za koju je ona izuzetno vezana, te su na kraju svog izlaganja rasplakala i zajecala.

- Imam blokadu da pevam uživo na TikTok-u, u emisiji, ne znam zašto... Trebalo bi da pričam sa psihologom, jer to nisam rešila u svojoj glavi. Da, znam da pevam, da ne znam, ne bih bila ovde ovoliko dugo. Ali me zanimaju ljudi koji pišu negativne komentare, šta vam je tačno u glavi? Ne morate da dolazire na moje nastupe, niko vas ne tera. Poređenje sa mojom mamom me prati kroz ceo život Da, moja mama ne peva bolje od mene, moja mama peva bolje od svih! Jasno? Ali ovo nije takmičenje - istakla je Nikolija, te nastavila:

- Ne pevam kao moja mama i ne kuvam kao moja mama, ali ja sam bolja mama nego moja mama. Ja sam bolja žena nego moja mama. Ja sam bolja žena nego moja mama. Ja sam svašta nešto krucijalnije, bolje, a znate zašto sam bolja? Zato što je ona moja mama! Zato što što nju nije imao ko da nauči, a mene jeste. Ona ona me je naučila da budem bolja, tako da, je*ite se svi sa vašim lošim komentarima i upoređivanjem - govorila je ćerka Vesne Zmijanac s knedlom u grlu.

 

@nikolijaofficial

Ne znam kako sam uspela ovo ali jesam. Evo vam iskrenost “na tacni”. Ps. Mama volim te!❤️ ♬ original sound - NIKOLIJA

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Drndoje

24.09.2023 14:13

Ova nije u vinklu!

Sanja

24.09.2023 19:54

U životu ništa tužnije od ove spodobe zaista nisam videla. Buditi se ujutro pored ovako nečega strašno fuj fuj

Vlada

25.09.2023 10:09

Brate mili koliko je ruzna. Sta joj se desilo?! A ta potreba i zavisnost od javnog prikazivanja sebe u razlicitim emotivnim stanjima je toliko odvratana da nemam reci.