ISPOVEST RADE MANOJLOVIĆ: "JA SAM ŽENA BEZ MOZGA", kupujem kola, a nemam krov nad glavom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.09.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sezona emisije "ISPOVESTI" počela je večeras na našem Jutjub kanalu Republika TV

Pevačica Rada Manojlović kaže za sebe da je žena bez mozga jer, umesto da se skući i kupi stan, ona novac baca na skupe automobile! Folkerka je za Republiku ispričala i da je velike sume uložila u spotove, pa, na kraju, kad sve sabere, za te pare je mogla da kupi nekoliko nekretnina.


- Žena sam koja godinama živi kao bez mozga i kao da ne znam da razmišljam. Ko god me sretne pita me: "Rado, kad ćeš da se skućiš? Vreme je da kupiš neku stančinu kad već toliko radiš", a ja ne znam šta da im kažem. Bacam pare na skupe automobile umesto da nađem krov nad glavom. Da se razumemo, ja imam kuću u mom selu, ali u Beogradu nikako da kupim stan. Posle sam shvatila da je bolje da sredim imanje van grada nego da se maltretiram s papirima. Moje selo je udaljeno 90 kilometara odavde. To nije dug put i brzo se stiže, pogledajte koliko zbog gužve Beograđanima treba da stignu iz jednog dela grada u drugi. Zbog toga ne žurim s kupovinom stana - priča Rada i otkriva da i u spotovima ima na desetine hiljada evra:

Foto: Republika TV

Rada Manojlović

 


- Pored toga što volim da sam u udobnim kolima, volim da mi spotovi izgledaju dobro. Uložila sam u svaki spot velike pare, ima nekih koji koštaju kao stan srednje veličine u Beogradu. Dobro je što se taj novac brzo okrene. To je zapravo moja promocija, spotovi su reklama pevačima i onda nas ljudi zovu da pevamo kod njih. Ako je spot kvalitetan, vidi se koliko ko ulaže u karijeru. Nikad nisam uložila toliko da bankrotiram, ali sam velike sume davala na produkciju i nisam se pokajala.


Rada je posle priče o nekretninama govorila detaljnije o svom selu, pa je otkrila da je prva stvar koju uradi kad ode kući kafica s ocem.


- Majku sam rano izgubila i nikad sebi nisam oprostila to što nismo dovoljno vremena provele zajedno. Uvek je bila neka žurba posredi. Mnogo mi nedostaje i uvek će i zato ne bih da napravim istu grešku i s ocem. Kad odem u selo, prvo pijem kafu s njim, budem s porodicom, pa tek onda odem u komšiluk da se ispričam sa svima. Danas svi brzo živimo i ponekad zaboravljamo na najmilije u toj trci za novcem, karijerama i drugim stvarima, a važna je uvek isključivo samo ljubav.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Rada Manojlović

 


Udaću se za prvog koji mi naleti


Rada kaže da će da napravi svadbu s prvim muškarcem koga sretne i s kojim uđe u emotivni odnos.


- Ne da mi se da stanem na ludi kamen. To će da se desi kad se najmanje budem nadala. Na koga prvog naletim, udajem se odmah. Nije me koštalo to što sam bila u dugim vezama jer je sve bilo lepo iskustvo, samo neću više da gubim vreme i godine na zabavljanja. Prelazim samo na ozbiljne stvari - kaže ona.


Da nisam javna ličnost,
pevala bih pod šatorima


Manojlovićka tvrdi da se proslavila zahvaljujući učešću u "Zvezdama Granda", ali i da bi bila šatorska pevačica da nema karijeru kakvu je napravila do danas.


- Jesam se proslavila kod Saše Popovića u takmičenju, ali pukom srećom jer prvo nisam prošla. Kasnije su proširili krug kandidata i tad mi se ukazala šansa. Da nisam tu napravila karijeru, kakvu imam danas, sigurno bih bila šatorska pevačica i radila bih negde pored Požarevca na veseljima. Sve ima svoje i svako ima svoj put.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading