PREKO DVA MILIONA EVRA SAMO U AUTOMOBILIMA: Svatovi Darka Lazića stigli u LJUTIM ČETVOROTOČKAŠIMA! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

30.08.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozni par na svadbi Darka Lazića vredi više od milion evra!

PREKO DVA MILIONA EVRA SAMO U AUTOMOBILIMA: Svatovi Darka Lazića stigli u LJUTIM ČETVOROTOČKAŠIMA! (GALERIJA)

Foto: ST/D. KADIĆ, Republika

U Brestaču, rodnom mestu folkera Darka Lazića, okupljaju se njegovi svatovi. Oni će uskoro krenuti po njegovu suprugu Katarinu, koja će mu pred Bogom izgovoriti sudbonosno "da" u hramu u Brestaču. Ekipa portala Republika nalazi se na licu mesta. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Republika

 

Darko po mladu ide u vozilu marke Lamborgini Huracan EVO Spyder, koji podseća na spejs-šatl, a njegova cena kreće se oko 330.000€.

I svatovi su došli u besnim mašinama, što možete videti u nastavku ovog teksta. Zajedno sa automobilom koji vozi Darko, vrednost ovih vozila se procenjuje na preko dva miliona evra.

- Ovo je auto od našeg prijatelja, razmišljali smo o kočijama, oldtajmeru, ali mora malom drugačije. Ja ću voziti, naravno, smem da vozim... Ovaj put sam obukao odelo, ne idem na sudar, idem da se venčam - rekao je Darko za Republiku.

Inače, Darko nam je otkrio i koliko će mu nedostajati otac.

- Sinoć i jutros sam plakao jako. Moram to da priznam. Čovek koji ne plače, nije čovek. Jako mi fali u ovom trenutku, jako sam emotivan. Žao mi je što nije tu, što nije dočekao tu priluku, a jedva je čekao da se oženim. Gleda nas sa lepšeg mesta - priznao je sa knedlom u grlu Darko za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading