POLA ESTRADE NA GALA ROMSKOJ SVADBI! Ceca i Lukas zaradili MILIONE, letele šuške na sve strane!

Autor:

Zabava

24.08.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi bruje o gala veselju nadomak Beograda, estradnjaci zaradili brdo love!

POLA ESTRADE NA GALA ROMSKOJ SVADBI! Ceca i Lukas zaradili MILIONE, letele šuške na sve strane!

Foto: instagram, E-stock, ST/P. Divac, S, ST/D. KADIĆ

Region bruji o romskoj svadbi nadomak Beograda, na kojoj su pevali Svetlana Ceca Ražnatović i Aca Lukas. Fotke i snimci sa gala proslave preplavili društvene mreže.

Republika

Foto: instagram.com/borasantana

 

Kako se šuška, porodice su uložile ogromnu svotu novca za slavlje na kom se veselilo 1.500 gostiju. Navodno je samo Ceca za sat vremena pevanja uzela 50.000 evra, što je skoro 6 miliona dinara. Ona je na svadbu došla posle ponoći, otpevala svoje najveće hitove, a potom je nastupio folker Aca Lukas.

Republika

Foto: instagram.com/borasantana

 

Program je vodio bivši zadrugar Bora Santana, koji se proslavio kao odličan zabavljač, a od izlaska iz "Zadruge" bio je domaćin na nekoliko romskih svadbi. I on se latio mikrofona, ali i zasvirao harmoniku, te je pored honorara, dobio i odličan bakšiš.

Republika

Foto: instagram.com/borasantana

 

Lukas je za samo tri stiha pesme "Nisam preživeo" dobio 1.000 evra, a za celu svirku je navodno dobio honorar 30.000 evra, a dobio je i odličan bakšiš.

Republika

Foto: instagram.com/

 

Goste je zabavljao orkestar Borka Radivojevića, a na svadbi je zapevao i Beki Bekić, kao i Snežana Đurišić. Posebnu pažnju privukla je mlada, koja je bila okićena debelim žutim zlatom, a na glavi je nosila krunu. Mladenci su imali i gigantsku tortu, koja je bila spremljena za 1.500 zvanica. Navodno je samo torta koštala oko 7.000 evra i to bez deokiracija i bila je na pet spratova, visoka više od metar i po.

Republika

Foto: Printscreen Facebook.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading