EMA RADUJKO RAZVEZALA JEZIK O UROŠU RAČIĆU I TEI TAIROVIĆ: Ovo je istina o njihovoj vezi!

Autor:

Zabava

22.07.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada Ema Radujko prvi put je iskreno govorila o bivšem dečku, koji se nedavno našao u naručju pevačice Tee Tairović.

EMA RADUJKO RAZVEZALA JEZIK O UROŠU RAČIĆU I TEI TAIROVIĆ: Ovo je istina o njihovoj vezi!

Foto: ST/Dragan Kadić, Starsport, TikTok printscreen

Pevačica Ema Radujko napravila je pometnju na domaćoj sceni od kako je snimila provokativni spot za pesmu "Top". Usledelo je još nekoliko škakljivih videa, nastup na Music Week festivalu, a potom i nastup u jednom klubu u kojem je đuskala u crnim tangama.

Međutim, javnost je pamti i po vezi sa fudbalerom Urošem Račićem, kojeg su mediji nedavno doveli u vezu sa Teom Tairović. Iako su oni na romansu stavili tačku, sve je zanimalo kako Ema komentariše novi Urošev izbor:

Republika

Foto: ATA Images

 

- Svesna sam sebe, pod broj jedan. On je moj bivši dečko, može svako da radi šta hoće, a Tea je velika carica. Njen trud i rad - svaka čast. Za nju sve pohvale, jako kida. Ljudi misle da imam loše mišljenje o njoj, ali ne - rekla je Ema za Espreso.

- Ja sam ono što jesam i srećna sam što sam to što jesam. Sigurno se za grad ne bih obukla kao za nastup. Nemaju roditelji šta da mi govore. Ja moje kostime smišljam... Naravno da se mimo nastupa neću takva pojaviti. Furam svoju priču, roditelji su me podržali jer su i oni svesni da... Ne znam kako to da ti objasnim. Da mi brane i da me kritikuju, verovatno to ne bih radila, ali dovoljno sam odrasla da sama razmišljam o nekim stvarima - objasnila je ona.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading