DA LI JE ZBOG NJEGA ZAPALJEN AUTOMOBIL TIJANE AJFON? Ovo je starletin dečko, zbog nje je ostavio PORODICU?

Autor:

Zabava

10.07.2023

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika stupila je u kontakt sa navodnim dečkom Tijane Ajfon, nakon što su joj zapaljena kola.

DA LI JE ZBOG NJEGA ZAPALJEN AUTOMOBIL TIJANE AJFON? Ovo je starletin dečko, zbog nje je ostavio PORODICU?

Foto: ST/N. Pančić, Privatna arhiva

Kao bomba odjeknula je vest da je starleti Tijani Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, zapaljen automobil, a portal Republika je bio na licu mesta i zabeležio kako izgledaju uništena kola.

 

Portal Republika stupila je u kontakt sa navodnim dečkom Tijane Ajfon, B. R. (ime i prezime poznato redakciji), inače suvlasnikom jedne poznate beogradske teretane, kako bismo proverili saznanja do kojih smo došli. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tijana Ajfon

 

- Nemojte više nikad da me zovete za ovakve stvari. Ne želim bilo kakve stvari da se objavljuju vezano za mene. Vi prvo nemate nijedan dokaz da smo Tijana i ja zajedno. Nikad sa tobom nisam pio kafu da bih raspravljao o ovoj temi. Mi se ne poznajemo i ne želim da diskutujem ni o čemu. Nisam javna ličnost i ne moram da odgovaram na ove pozive. Ovo što vi radite je klasično uznemiravanje. Ne želim da se moje ime provlači kroz trač rubrike. Novinare ne treba da zanima ko je kome pretio i šta je radio. Nemoj više da si me pozvao ni ti, ni tvoji go*nari oko tebe. Ne smeš ništa da prenosiš niti da pričaš da si me uopšte zvao - rekao je B. R. za Republiku.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dečko Tijane Ajfon, B. R.

 

Inače, Tijanin navodni dečko, kako smo saznali, ostavio je suprugu i decu zbog nje, a sve detalje o ovom slučaju, kao i o B. R. pročitajte u sutrašnjem Srpskom telegrafu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veki

10.07.2023 17:33

Vala zbog jake ih ostavio