RASTA ALARMIRAO NOVOM OBJAVOM! Reper se povukao iz javnosti, njegove reči režu poput ŽILETA: Nije sve kako treba... (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

22.05.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurić Rasta odlučio je da se povuče na neko vreme.

RASTA ALARMIRAO NOVOM OBJAVOM! Reper se povukao iz javnosti, njegove reči režu poput ŽILETA: Nije sve kako treba... (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Repera Stefana Đurića Rastu, kao i ceo narod, potresla je situacija koja se događa u Srbiji. Nakon masakra u školi "Vladislav Ribnikar" i drugog, koji se dogodio u okolini Smedereva, kada su stradala brojna deca i ljudi, pevač je odlučio da se povuče iz javnosti.

Pre dana žalosti reper je saopštio da se neko vreme neće oglašavati, a danas je, iako je izašla njegova nova pesma sa Teodorom Džehverović, objavio da smatra da i dalje nije vreme da se ponašao kao da je sve kako treba i da će još neko vreme biti na pauzi.

Republika

Foto: instagram.com/stefanrasta

Rasta Instagram

- Instagram storija još uvek nema, jer u mojoj zemlji nije baš sve kako treba. Hvala na razumevanju. Volim vas - poručio je Rasta i zahvalio se svojoj publici na razumevanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading