RAZOČARAO NACIJU: Veliki Čola ispao mali! Srbija zavijena u crno, a on peva!

Autor:

Zabava

07.05.2023

23:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdrakvo Čolić napravio je neviđeni skandal, tokom trodnevne žalosti održao koncert!

RAZOČARAO NACIJU: Veliki Čola ispao mali! Srbija zavijena u crno, a on peva!

Foto: Soultime media

Cela Srbija je već tri dana u žalost, zbog dva stravičnog masakra u kojem je stradalo 17 neduženih mladih ljudi. Tim povodom cela estrada otkazala je nastupe širom regiona, a i sveta, ali to nije bio slučaj sa Zdravkom Čolićem.

Naime, pevač je u Norveškoj odlučio da održi svoj koncert u gradu Oslo, i pored stravičnih dešavanja koja su pogodila ceo Balkan.

Foto: Instagram.com

Zdravko Čolić koncert tokom Dana žalosti

 

Čak se i Seka Aleksić oglasila na Tviteru, gde je istakla da Čolića treba da razumeju, budući da je ona odbila da se pojavi na koncertu:

- Ne bih uopšte zalazile u razgloge. Nebitno je odakle je neko, gde živi i šta radi. Ovde morate da shvatiti da je i do organizatora, a ne samo Zdravka. Mene su pitali da li dolazim i moja volja je bila slobodna da ne želim, kluk je svakako radio. Sigurna sam da je Zdravku to bilo teško. 

Foto: Instagram.com

Seka Aleksić Tviter

 

 

Pevač je pred punim klub bez problema održao nastup, a otkako se saznalo da nije imao potrebu da otkaže zakazani događaj, na društvenim mrežama ga zaspiaju negativnim komentarima i žestoko osuđuju njegovu skandaloznu odluku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Nataša

08.05.2023 10:56

Koncert je bio u Norveškoj, ne u Srbiji, ne vidim problem

Majka

08.05.2023 16:47

@Nataša - Ne vidis problem? Onda ti nista ne vidis, nazalost..

ceca

08.05.2023 17:18

sa vama nesto ozbiljno nije u redu..Oslo nije u zalosti, a nije ni publika Otisao je na posao i samo bi ga bolest i to teza mogla spreciti..U Srbiji ne bi pevao, nije ni nirmalno .zali pubkika zali izvidjac.. Mnogi njih je pevalo, oni znaju kako, i kada bi izgubiki nekog bliznjeg, angazovani su i tacka...ne mogu da verujem da smo toliko glupi ili je ovi sta?