KIJI BRANE DA PODIGNE OCU SPOMENIK! Na grobu TUŽNE scene, pet godina ne može ništa da uradi!

Autor:

Zabava

15.04.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar progovorila o očevom grobu.

KIJI BRANE DA PODIGNE OCU SPOMENIK! Na grobu TUŽNE scene, pet godina ne može ništa da uradi!

Foto: zoutube.com/AmiGShow

Kristina Kija Kockar postala je poznata javnosti učešćem u prvoj sezoni rijaliti programa ''Zadruga'' u kom je i pobedila, a od tada privlači veliku pažnju. Ona je sada govorila o svom životu, te priznala da joj nedostaje rodni Zrenjanin.

- Ove godine neću biti kod svoje kuće, ali svakako ću ofarbati nekoliko jaja u crveno i jedno zadržati kao čuvarkuću. Sve mogu da propustim, ali uvek imam bar čuvarkuću. Vaskrs ću provesti sa meni bliskim ljudima, ali van svog doma. Imamo dogovor već duže vreme i jedva čekam da uživamo - priča Kija i priznaje da ne posti:

Foto: ST/Dragan Kadić

Kija Kockar o Uskrsu

- Ne postim. Inače, kada su u pitanju praznici, u crkvu odlazim samo na Badnje veče. Više volim da idem kad nisu veliki praznici zbog gužve. Volim na miru da se prošetam, sednem, razmišljam...

Kija je navikla da praznike ne provodi sa porodicom, s obzirom na to da je godinama radila kao stjuardesa.

- Živim u Beogradu od svoje 19 godine i već sam tad radila. Retko kad sam imala slobodne dane za praznike, pa sam i navikla da ih ne slavim ili da ih naknadno slavim, ali ih svakako sa nečim obeležim. Kad si mali više si ushićen sa svim tim sitnicama. Volim Uskrs ali me najlepša sećanja vezuju za Badnje veče jer smo kao deca išli da korinđamo i tad smo svi kao društvo bili zajedno. Za Uskrs su većinom svi kod kuće ili van grada kod nekog. Volim kada ljudi dođu kod mene, dobar sam domaćin ali ove godine sam na neki način gost - kaže Kija.

Foto: printscreen/Kurir TV

Kija Kockar o ocu

Pre pet godina preminuo joj je otac Miloš Kockar, a kako nakon Vaskrsa vernici obeležavaju Pobusani ponedeljak, poznatiji i kao "Uskrs za mrtve", priznaje da nema taj običaj.

- Njegov grob posećujem kada ja osetim da treba, ne gledam u kalendar. Ali kad smo već kod toga, 28. aprila je pet godina od njegove smrti, a 30. aprila mu je rođendan... Iskreno, još ne mogu da prihvatim da nije tu i tužno mi je da odem na njegov grob jer stric ne da da maćeha i ja podignemo spomenik mom ocu, što je sramota. Stoji tako krst od pre pet godina, a mi ništa zakonski ne možemo da uradimo - otkriva Kija.

Njen ljubavni život intrigira već godinama, a ona otkriva ko je obasipa pažnjom.

- Često u poslednje vreme dobijam bukete i to je sve što ću reći. Inače obožavam cveće, tako da je pravi pogodak - kaže ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading