OSVANULA SLIKA LEPE MINE IZ AMIDŽIĆEVOG STANA: Ovako voditelj provodi dane sa novom devojkom u LUKS STANU na Dorćolu! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

11.04.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljski duo zajedno renovira stan!

OSVANULA SLIKA LEPE MINE IZ AMIDŽIĆEVOG STANA: Ovako voditelj provodi dane sa novom devojkom u LUKS STANU na Dorćolu! (FOTO)

Foto: Instagram.com/callmenaumi, ATAImages/Antonio Ahel

Mina Naumović, Ognjen Amidžić

Kao bomba odjeknula je vest da je voditelj Ognjen Amidžić ponovo u ljubavi, i to ni manje ni više nego sa koleginicom Minom Naumović.

Kako mediji prenose, njihova veza traje već nekoliko meseci, tačnije od momenta kada se ona priključila timu emisije "Amidži šou", a priča se da se ona već uselila u njegov dupleks stan na Dorćolu.

Mina je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram gde svakodnevno obaveštava svoje pratioce o aktuelnim dešavanjima iz njenog života, a među njenim objavama našla se i jedna fotografija baš iz Ognjenovog stana.

Republika

Foto: Instagram.com/callmenaumi

Mina Naumović se uselila kod Ognjena Amidžića

Naime, Ognjen je rešio da malo renovira stan, pa je kupio ogroman televizor, a u svemu mu je pomogla nova devojka. Ona je uslikala kutiju, a u opisu fotografije je stavila:

- Nemojte kupovati TV veći od zida jer ne može da stane na zid - napisala je Mina pre nedelju dana.

Republika

Foto: Instagram.com/callmenaumi

Mina Naumović se uselila kod Ognjena Amidžića

Podsetimo, nakon što smo ekskluzivno saznali da je nova devojka Ognjena Amidžića njegova koleginica Mina Naumović, voditelj se oglasio za naš portal i potvrdio naša saznanja.

- Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo - rekao je Amidžić za Republiku.

Republika

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, Instagram.com/callmenaumi

Ognjen Amidžić ima novu devojku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Marko

11.04.2023 14:23

Smešni su.

Vesna

19.04.2023 17:09

I ova napumpana,buze pogoleme