KITIĆ UKRSTIO GLAS SA ĆERKOM: Duet s Elenom sam snimio zbog pokojnog Laće!

Autor:

Zabava

24.03.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za saradnju sa Elenom, koju je ispočetka odbijao Mile je pristao nakon što je čuo pesmu koju je za njega i ćerku uradio pokojni Laća, sin Marine Tucaković

KITIĆ UKRSTIO GLAS SA ĆERKOM: Duet s Elenom sam snimio zbog pokojnog Laće!

Foto: Instagram.com

Folker Mile Kitić i njegova ćerka Elena objavili su duetsku pesmu "Pare". Iako je dugo izbegavao da do ove saradnje i dođe, Kitić je sad priznao i zašto se predomislio.

Foto: youtubu/printscrin

Duet "Pare"

Naime, za sve je kriv pokojni sin Marine Tucaković Milan Radulović Laća, kog Kitić, kako kaže, nije mogao da odbije kad se pojavio s hit pesmom.

- Nisam bio za to da ja, kao otac, snimim sa ćerkom pesmu, mi i nemamo isti fazon, ona peva jedno, ja nešto drugo. Svi su me pitali zašto nešto ne snimamo i, jednostavno, mislio sam da to ne bi bilo dobro. Međutim, iznenadio sam se kad mi je Laća, sin Marine Tucaković, doneo pesmu koja je strašna! Otpevao sam svoj deo, kao i ona, malo smo korigovali nešto i eto nas u duetu - rekao je Kitić, pa priznao da nije verovao da će na kraju sve tako dobro ispasti:

- Odlična je pesma, dobar spoj, zapravo, iznenadio sam se kako je to sve ispalo, odlična je poruka i mislim da će proći kod publike. Mislim da će se nakon te pesme i ona pojavljivati više u medijima, pa i sa mnom na nastupima.

Foto: youtubu/printscrin

Elena Kitić spot "Pare"

Inače, Mile se u spotu pojavljuje u crnom odelu, dok je njegova ćerka sva u zlatu, a pesma govori o novcu i o tome šta se sve može s novcem. 

Foto: youtubu/printscrin

Mile Kitić pesma" Pare"

DEO PESME "PARE"

Šta ti treba, to su pare.
Šta te greje, to su pare.
Tu su pare da te čine srećnom.
Koliko košta da se živi večno...

Foto: ATA Images

Marta Savić i Mile Kitić

Kitić: Marta i ja ne živimo zajedno

Kitić je nedavno progovorio o braku sa Martom Savić, te priznao da nakon 26 godina zajedničkog života par živi odvojeno.

- Odem na turneju po Americi, a ona me ne zove pet dana, ne pita koliko sam para zaradio. Isto tako, ni ja nju ne pitam. Ona ode u Hurgadu ili na Dominikanu i ne javlja se 15 dana. Toliko smo godina zajedno da je dobro da nekad poželimo jedno drugo. Dosta se pisalo o kući koju imamo na Dominikani, ali red je da čovek uloži negde kad radi toliko godina - rekao je pevač, otkrivši da Marta većinu vremena provodi upravo u pomenutoj nekretnini i da trenutno zaista žive odvojeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading