BRUKA! Hrvatsku pevačicu čeka crveni tepih, a ona naš narod gazi kako stigne: Severina, mrziteljka Srba, peva usred Beograda!

Autor:

Zabava

08.01.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakve to gluposti pitate, kakva pitanja postavljate, kratko su poručili organizatori kada smo ih pitali zašto dovode pevačicu koja vređa sve što je srpsko.

BRUKA! Hrvatsku pevačicu čeka crveni tepih, a ona naš narod gazi kako stigne: Severina, mrziteljka Srba, peva usred Beograda!

Foto: ATA Images

Mrziteljka Srba Severina Vučković, koja veliča ustaše i koristi svaku priliku da vređa sve što je srpsko, peva usred Beograda!


Naime, hrvatska pevačica, koja širi mržnju prema našem narodu, nastupiće na muzičkoj manifestaciji Music Awards Ceremony (MAC) u organizaciji "Skajmjuzika", koji će se održati 25. i 26. januara u beogradskoj Areni.

Foto: printskrin instagram

Severina Vučković najavljena je na MAC festivalu koji se održava u Beogradu

 


Kada smo pozvali organizatore muzičkog događaja i postavili pitanje zašto dovode Severinu pred narod koji ona naziva genocidnim, čijeg patrijarha je vređala i proganjala pretećim porukama, te podsetili i na sve njene prethodne ispade budući da je s antisrpskom propagandom počela još davne 1993, kada je pevala na skupovima Tuđmanovog HDZ, prema reakciji vlasnika i osnivača "Skajmjuzik korporejšna", reklo bi se da oni ne vide ništa sporno u tome što će se mrziteljka Srba prošetati crvenim tepihom i zapevati pred srpskom publikom.


- Kakve me to gluposti pitate, kakva pitanja mi postavljate... - rekao je Milenko Škarić kratko za Republiku i spustio slušalicu.


Međutim, ne treba zaboraviti da Severina već decenijama pljuje i gazi po Srbima. Oduvek je slavila "Oluju" i svim srcem bila uz ozloglašenog Franju Tuđmana, koji je odgovoran za najveći progon našeg naroda u novijoj istoriji. Nosila je majice s njegovim likom, a javno je podržavala Albance s Kosova u borbi protiv, kako je govorila, srpske okupacije.

 

Foto: Promo foto

Severina Vučković više puta je širila mržnju prema svemu što je srpsko

 

Tokom jedne prepirke sa ljudima na društvenoj mreži Vučkovićka se dotakla i Ratka Mladića, poredeći ga s Hitlerom. Isticala je da je on želeo da pobije Hrvate, kao što je Adolf Hitler pobio Jevreje.

Takođe je na jednoj televiziji u Bosni i Hercegovini potvrdila svoje ranije tvrdnje da je srpski narod genocidan, aludirajući na to da je "Srbija počinila genocid u Srebrenici".

Ja sam sad ispala najgori ustaša, rekavši da je u Srebrenici bio genocid, što je bio genocid, kako god oni to nazivali: veliki zločin, mali zločin ili srednji zločin, ali radi se samo o tome da, ako je bio genocid, onda bi neka država toj državi trebalo da plati odštetu. Mislim da samo zbog toga oni (Srbija) ne priznaju da se to tako zove - rekla je Severina na sarajevskoj televiziji.

 

Foto: E-Stock, Tanjug/M. Milivojević

Severina Vučković vređala je i Porfirija, kom je slala razne poruke

 

Nedavno je očigledno i potpuno izgubila razum kada se obrušila na patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija. Prvo mu je slala sramne SMS poruke, a zatim ga i javno vređala zbog toga što je u dobrim odnosima s ocem njenog deteta.


Inače, Severina je i dete koje ima sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem krstila, bez očevog znanja, u katoličkoj crkvi. Iako je prethodno govorila da bi volela da Aleksandar primi sakrament krštenja i u pravoslavnoj i u katoličkoj crkvi, to nije bilo moguće, zato što obe crkve priznaju čin krštenja kojim se određuje pripadnost religiji, a koji je ona obavila u tajnosti, kad je on imao sedam meseci.

Ovako je Severina blatila Srbe

- Srbi su genocidan narod
- Srbija je počinila genocid u Srebrenici
- Ratko Mladić je želeo da pobije Hrvate, kao što je Adolf Hitler pobio Jevreje
- "Pope, pope, družiš se s krimosima", pisala je Severina patrijarhu Porfiriju

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Vizionar

08.01.2023 22:26

Zasto imamo drzavne organe koji su duzni da joj zabrane ulazak u Srbiju i nastupe po nasoj drzavi. Severina je strasno licemerna kad ima obraza posle svega da uopste dodje u Srbiju. Zbog toga izuzetno cenim Olivera Dragojevica, mir mu dusi, nije nikog pljuvao ali nije ni dolazi odrzao je rec. Severina nema obraza, casti, duse, zato ce i doci, da ima srama ne bi ni blizu granice dosla.

Dzoni

08.01.2023 22:44

Zasto Nas mrze eto zasto kad Sami sebe ne cjenimo I ne volimo zasto bi Nas drugi postovali🤕🤔🤕😡Mi smo narod koji treba a Ide prema tome da nestane jer smo dno dna.Sve Srbomrdce mi prihvatamo nije bitno kako je rekao Dino Gremlin(Merlin) sto smo bolestan narod,fasisti..nije bitno sto nam Nina Badric nakon pjevanja na proslavi Oluje iduci Dan dolazi sva srecna da pjeva u Beogradu,nema veze sto nam P.Kazaliste koje nema sta nije govorilo I pljuvalo Po nama dolazi I u sted Beograda pjeva Ruzo Hrvatska,sve o.k,nije vazno sto nam dolazi Parni Valjak na celu sa Husom koji je mrzitelji I to je I pokazivao vise puta I s ojom izjavama stao po Srbima,I na kraju Severina koja lake I blati sve sto je Srbsko(a Drbin joj djete napravio)..osvjedocena mrziteljka Srba,ma nista to s e mi oprastano I zaboravljsmo???Bravo e zato Nas je sve manje I manje Ako I treba da nestanemo😡👎🤬😡

Petar

09.01.2023 18:06

Treba joj zabraniti ulaz u Srbiju zauvek neka peva ona svojim ustašama.