DRAGANA MIRKOVIĆ SE ČULA SA LAĆOM PRE SMRTI: Pevačica se potresnim rečima oprostila od Radulovića, pa otkrila šta joj je rekao u pozivu! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.12.2022

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković oprostila se potresnim rečima od Milana Radulovića Laće.

DRAGANA MIRKOVIĆ SE ČULA SA LAĆOM PRE SMRTI: Pevačica se potresnim rečima oprostila od Radulovića, pa otkrila šta joj je rekao u pozivu! (FOTO)

Foto: youtube.com/Just Grow It

Nakon tragične vesti da je Milan Laća Radulović izgubio život i da je navodno nađen predoziran na ulici u Tel Avivu, njegova dobra prijateljica i pevačica Dragana Mirković oglasila se povodom njegove smrti. 

Dragana je na Instagram profilu objavila Laćinu fotografiju i potresnim rečima se oprostila od njega. 

 

 

- Dragi Laco, nedavno smo se čuli i dogovarali o pesmama koje treba zajedno da radimo. Bio si kao i uvek pun energije, kreativnosti, života… Odbijam da verujem da toga više nema! Nisam spremna da prihvatim da je život tako surov i da se tvoj osmeh ugasio, a veliki planovi prekinuli. Leti sa anđelima, dragi Laćo, sa svojom majkom i bratom, daleko od svakog bola i zla, a meni ostaju divne uspomene na tebe jos kada si bio dete i zvao me slatka .Za mene ćeš uvek živeti u sećanju kao onaj divni dečak koga sam imala sreću da upoznam. Moje duboko i iskreno saučešće dragom Futi - napisala je Dragana Mirković na Instagramu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading