KAO IZ FILMOVA ZA ODRASLE! Karleuša i Anja Bla za Noć veštica promovišu PO*NOGRAFIJU! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

31.10.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo pokazuju golotinju.

KAO IZ FILMOVA ZA ODRASLE! Karleuša i Anja Bla za Noć veštica promovišu PO*NOGRAFIJU! (FOTO/VIDEO)

Foto: instagram.com/printscreen/anjabla/instagram.com/printscreen/karleusastar

Pevačica Jelena Kareluša i influenserka Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, poznate su po neretkom promovisanju golotine na društvenim mrežama.

I dok Jeleni to ne priliči pre svega zbog godina, maloletnih ćerki, ali i ne tako dobrog izgleda kako predstavlja, te bi trebalo da je bude sramota od količine fotošopa. Anja, kao mlada devojka, trebalo bi da obrati pažnju na to kako prolaze starije od nje - Jelena, zamisli se i počne sa primerenijim oblačenjem i prikazivanju nekih boljih vrednosi.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša

No, kad najbliži nisu uspeli da ih prevaspitaju, teško da će u tome uspeti i javnost, koja ne krije zgražavanje na obnažena tela. I dok nekolicina u svojoj glavi zamišlja Jelenu i Anju kako im svašta rade, a ni to, složićemo se, nije za pohvalu, većina osuđuje ono što rade i prikazuju mlađim generacijama.

Ipak, njih to, standarno, ne interesuje. Kako je danas 31. oktobar, za mnoge Sveti Luka, za druge Noć veštica - praznik koji smo ukrali od zapada, tako su one prevagnule na ovaj komercijalniji praznik i odlučile da se maskiraju.

Jelena, kao i uvek, polugola. Obojena u crveno, sa minijaturnim donjim vešom za koji je zakačen đavolski rep, čizmama preko kolena i krugovima sa kojih vise kićanke koje prekrivaju bradavice golig grudi, pravi primer đavola. Oni što je zamišljaju, verovatno su je u svojoj glavi stavili u neki od kategorija ''MILF'', u ovom slučaju ''devil MILF''

 

 

Sa druge strane, ni duplo mlađa, Anja Bla, nije ništa bolja. Kožni kaiševi koji ističu njenu zadnjicu, podignuta uska bluza i kožna maska preko očiju, predstavljaju ''ženu-mačku'', a kategorija u koju bi ona ovako maskirana mogla je više. Nakon pada njenog partnera Bake Praseta, čija je karijera potpuno uništena nakon što su raskrinkane njegove laže i manipulacije, Anja svakodnevno pokušava da izađe iz njegove senke i probije se na javnu scenu, pa makar i golotinjom, a kako stvari stoje, sve što radi je bezuspešno.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen/anjabla

Anja Bla za Noć veštica

Sve u svemu, pokazale su čime raspolažu - neukusom i po*nografskim sadržajem, te nije ni čudo što javnost komentariše da su kao iz po*no filmova. One će to verovatno shvatiti kao pohvalu, ali ne, nije za hvaljenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Gasa

31.10.2022 15:42

Napisa novinar koji ih je također dobro smeknuo. To je njihovo sramota i obraz i nije potrebno od novina da nam objasnjavaju da to nije u redu. Ako nije u redu sto onda novine objavljuju slike? Niste mogli samo napisati nego ste i pokazali slike a kao nije u redu. Licemerno malo. Zar ne?

Aleksandra

31.10.2022 16:43

to nije ukraden praznik sa zapada vec nametnuta satanisticka kultura bez veze sa hriscanskim vrednostima. Nama ne treba neprijatelj sami sebi smo najveci neprijatelji

Miki

31.10.2022 18:34

Promovisu ono sto jesu, rave...

Misha

01.11.2022 16:11

Za noć veštica Larleuši nije potrebna nikakva maska. Sa količinom plastike u i na sebi dovoljno je maskirana.