GALA proslava Adaktarovih! Slave prvu epizodu rijaltiija, sve pršti od LUKSUZA, a BOG OBRVA sakrio lice ispod ZLATNE maske! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.08.2022

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adaktarovi počinju večeras.

GALA proslava Adaktarovih! Slave prvu epizodu rijaltiija, sve pršti od LUKSUZA, a BOG OBRVA sakrio lice ispod ZLATNE maske! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Večeras počinje novi rijaliti program ''Adaktarovi'' u kojem će javnost Srbije moći da prati živote porodice Adaktar, poznate po porodičnom biznisu tetoviranja obrva.

Adam Adaktar ili ''bog obrva'' kako ga šira javnost poznaje, blagosloven je muškarac među ženama, svojim sestrama, majci i supruzi, a ono što je interesantno jeste da je cela porodica promenila imena i prezime kako bi svakome ime počinjalo na slovo A.

Oni su odlučili da prvu epizodu rijalitija proslave, te su u jednom prestoničkom lokalu napravili gala slavlje povodom svog novog projekta. Adam se pojavio sa zlatnom maskom na licu, dok je ženski deo porodice došao u svečanim haljinama, za kojima su se svi okretali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading