Ana Nikolić iznela jasan stav: PROTIV GEJ PARADE SAM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.08.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić oglasila se povodom aktuelne teme i otkrila svoje mišljenje.

Ana Nikolić iznela jasan stav: PROTIV GEJ PARADE SAM! (VIDEO)

Foto: Goran Doljančević

O najavljenoj "Paradi ponosa", čije je održavanje u Beogradu planirano u periodu od 12. do 18. septembra, javnost ima oprečna mišljenja.

Dok jedni podržavaju održavanje međunarodnog događaja posvećenog LBGT pravima, drugi smatraju da ta manifestacija ne bi trebalo da se održi u našoj zemlji.

 

 

Ovim povodom se oglasila Ana Nikolić i otkrila svoje mišljenje:


- Protiv gej parade sam! Šta sad, ja koja sam strejt treba da stavim krst i da šetam po gradu samo zato što sam strejt?! - kratko je prokomentarisala Ana za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sreten

18.08.2022 10:58

Niko ti ne brani da pokazes sta si i setas se, sa ili bez krsta, ako hoces a ne moras. Mene licno lgbt ne zanimaju kao pokret, kao pojedinci ima ih sasvim ok. Ko hoce da se paradira nek se paradira, sto se mene tice.

Blok 45

18.08.2022 16:37

Moj utisak je da je LGBT manjinska populacija izuzetnog homogobična. Oni jednostavno ne mogu da podnesu različito mišljenje i zdravu porodičnu zajednicu muškarca sa ženom i decom. Otud ovolika propaganda. A estradi su oni "lebac" i zato ih tobož brane. Bravo Ana!