Željko Samardžić OBOLEO, lekari otkrili BOLEST koja ga je napala: Pevač progovorio da li ima LEKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.08.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Željko Samardžić potvrdio da su mu lekari dijagnostikovali bolest!

Željko Samardžić OBOLEO, lekari otkrili BOLEST koja ga je napala: Pevač progovorio da li ima LEKA! (FOTO)

Foto: ATA Images

Željko Samardžić

Pevač i muzičar Željko Samardžić izašao je u javnost i tom prilikom otkrio da mu je otkrivena autoimuna bolest Hašimoto sindrom. Pevač je prošle godine otkrio da redovno uzima terapiju, po preporuci lekara, pa ja objasnio o kakvoj bolesti se radi.

Republika

Foto: ATA Images

Željko Samardžić

To je jedna autoimuna bolest štitne žlezde koja stvara povremene probleme. Čim sam krenuo sa redovnim terapijama, sve je bilo u redu. Svako jutro popijem po jednu tableticu i to je to - istakao je za Objektiv Željko. 

- Žene uglavnom obolevaju od te bolesti, ali eto, mene je zadesilo i nosim se sa tim kako znam i umem. Kasnije sam saznao da dosta mojih prijatelja ima Hašimoto sindrom, a ja sam ga imao dugo a da to nisam ni znao - otkrio je pevač.

Da podsetimo, stanje koje je doživeo Samardžić je trenutak kada imuni sistem napadne tiroidu (malu žlezdu u vratu), koja je smeštena odmah ispod Adamove jabučice. Tiroida je zaslužna za proizvođenje hormona značajni za mnoge funkcije u telu. Međutim, osoba koje je obolela od Hašimoto sindroma, vrlo često je umorna, dobija dosta kilograma, a uočljive su i promene na koži i kosi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Kizo

17.08.2022 11:26

Težak je piy Težak je posao poštara!

Novosadjanka

17.08.2022 15:02

Užasava me glupa vest, tj. vest nebitna čitaocu! Od Hasimota sindroma boluje trecina svetske populacije , uz redovno uzimanje tiroksina, hormona štitne žlezde , živi se sto godina. Ovaj patetičar, oduvek patetičar, nema pametnija posla nego da objavljuje ,,frapantnu vest,,! Idi čoveče, budi sretan da imaš samo taj problem.

gege

17.08.2022 15:11

proveri zube, da neki ne pusta infekciju ispod vestaka...