ZVANIČNO OBJAVLJENO! Amber je načisto PROPALA posle suđenja, pogledajte koliko glumica novca ZAISTA ima, ovo je KRAJ (FOTO)

Autor:

Zabava

02.06.2022

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amber Herd ima velikih problema na bankovnom računu.

ZVANIČNO OBJAVLJENO! Amber je načisto PROPALA posle suđenja, pogledajte koliko glumica novca ZAISTA ima, ovo je KRAJ (FOTO)

Foto: Tanjug/AP/ATA Images

 Konačno je doneta presuda za slučaj Amber Herd-Džoni Dep, a javnost je ovaj spor pomno ispratila.

 Amber treba da plati Džoniju ogromnu svotu novca za klevetu, ali će to biti nemoguće s obzirom da je prema sajtu za praćenje finansijskog stanja poznatih, ona u minusu.  

Foto: Tanjug/AP

Džoni Dep

 

Naime, ukupna zarada holivudske glumice je minus osam miliona dolara, iako je u jednom izveštaju stojalo da je u pitanju 2,5 miliona dolara.

Foto: Printscreen

Amber Herd bankovni račun

 

Podsetimo, Amber Herd i Džoni Dep napravili su pravi svetski "rijaliti" od suđenja koje je trajalo šest nedelja. Presuda je doneta nauštrb jedne i druge strane, s tim što je bolje prošao Džoni Dep. 

- Tužna sam što sam izgubila ovaj slučaj. Ali još sam tužnija što sam izgleda izgubila pravo koje sam mislila da imam kao Amerikanka, da govorim slobodno i otvoreno - napisala je Amber na Tviteru posle presude.

Foto: Tanjug/AP

Amber Herd na suđenju

 

U ovom slučaju bilo je više slučaja optužnice, a određene su mučne, s obzirom da je Amber govorila kako ju je Dep se*sualno zlostavljao flašom.

U nekom trenutku on je na meni, vrišti da me je*** mrzi, da sam mu uništila je*** život. Na radnoj ploči sam, drži me za vrat dok se on nalazi iznad mene. Gledam ga u oči i više ga ne vidim. Nije to on, sve je bilo crno - prisetila se Amber.

- Nikad se u životu nisam toliko bojala. Gledao je u mene. Pokušavala sam doći do njega, na neki način mu reći da sam to ja. Pokušavala sam doći do Džonija. Zadnji deo glave mi je udarao o šank i nisam mogla da dišem. Sećam se da sam pokušala da ustanem da mu kažem da me je stvarno povredio. Nisam mogla da dišem. Nisam mogla da dođem do njega. Nisam mogla da ustanem - priznala je glumica jecajući.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading