SKANDAL PRED POČETAK EVROVIZIJE: Severnu Makedoniju POVLAČE sa takmičenja? Priprema se SANKCIONISANJE zbog SRAMOTNOG POTEZA njihove predstavnice! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.05.2022

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnica Severne Makedenije bacila zastavu dok je pozirala, a što je strogo zabranjeno!

SKANDAL PRED POČETAK EVROVIZIJE: Severnu Makedoniju POVLAČE sa takmičenja? Priprema se SANKCIONISANJE zbog SRAMOTNOG POTEZA njihove predstavnice! (FOTO)

Foto: RTS/printscreen

Andrea Koevska, predstavnica Severne Makedonije je u toku poziranja pred fotografima držala makedonsku zastavu u rukama, a potom, kako bi je se rešila i nastavila nešto slobodnije pozirati, bacila zastavu na pod, a što je strogo zabranjeno.

Usledile su žestoke osude u makedonskoj javnosti. Citira se članak zakona o korišćenju zastave prema kom nije dozvoljeno bacati, oštećivati ili na drugi način izlagati zastave zemlje. Komentatori na društvenim mrežama pišu kako je Andrea ovim zapečatila svoju karijeru pa nije dugo trebalo čekati na reakciju javnog servisa MRT-a.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Andrea Koevska baca zastavu

- MRT najoštrije osuđuje postupak Andree Koevske. Razmatra se i mogućnost povlačenja sa takmičenja, iako će se voditi računa da se MRT-u ne nanese veća šteta. Protiv odgovornih u makedonskoj delegaciji biće preduzete sve zakonske mogućnosti za najstrožije sankcionisanje ovog skandala - rekli su iz javnog servisa

Kratku izjavu dala je i Koevska gde se izvinila javnosti.

- Ne verujem da se ovo događa jer sam poslednjih dana svuda ponosno pokazivala makedonsku zastavu. Delegacija je bila daleko od mene, nije imao ko uzeti zastavu pa sam je u trenutku odlučila baciti. To nije bilo iz mržnje. Ponosna sam što dolazim odavde i besmisleno mi je ovo što se događa - rekla je pevačica, a prenosi Toportal.Hr

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading