Marija Veljković nakon SKANDALA NAPUSTILA Beograd! Voditeljka zbog LJUBAVNE AFERE spakovala decu i OTIŠLA!

Autor:

Zabava

26.04.2022

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Veljković nakon skandala otišla iz Beograda.

Marija Veljković nakon SKANDALA NAPUSTILA Beograd! Voditeljka zbog LJUBAVNE AFERE spakovala decu i OTIŠLA!

Foto: Youtube.com printscreen

Voditeljka Marija Veljković, našla se u žiži javnosti nakon što je odjeknula vest da je bila u ljubavnoj aferi sa kaskaderom Urošem Ćertićem, odlučila je da sa decom ode iz Beograda i u potpunosti zaboravi na skandal u čijem centru se našla.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Marija Veljković

Naime, ona je istakla da se i ona i njeno troje dece veoma raduju praznicima, naročito Uskrsu, kao i da što se samog vaspitanja tiče se trudi da decu ne razmazi, kao i da se njeno vaspitanje razlikuje od onog koje su njeni roditelji praktikovali.

– Otkad imam decu svi praznici su radosni, mimo farbanja, okitimo kuću kao i pred Novu godinu i Božić, jer oni to vole da rade. Ukrasimo ih zekama, pilićima, dekoracijama koje svi zajedno kupujemo, to je već tradicionalno. Svi kad dođu praznici idu kod babe i dede, tad nisam znala zašto je to tako, a sada deca za Vaskrs imaju raspust i kako ne stižemo od mnogobrojnih obaveza da odemo kod njih, za ovaj praznik ćemo opet ići kod mojih. Deca i oni se jako raduju, to nam je prilika da provedemo neko vreme zajedno – započela je Marija za Blic i otkrila ko se najviše radovao farbanju jaja.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Marija Veljković sa decom za Uskrs kod roditelja

– Neva i Rosa. Vole kreativne stvari, da boje, seckaju, lepe, u vrtiću i u školi imaju te aktivnosti farbanja jaja, pa prenesu kući to što su naučili. Vole da što više urade same, jako su samostalne – rekla je voditeljka.

Marija se prošle godine razvela do supruga Milana, a svo svoje slobodno vreme posvetila je deci, te ne krije da joj ponekad dali ''čvrtsta ruka''.

– Onog momenta kada dobijete decu postanete pet puta odgovorniji. Odgovornost je, pored ljubavi koju imate, da ih dobro vaspitate, a ne razmazite. Svaka mama mora da izvaga negde između ljubavi i toga da mora da vaspitava decu da sutra budu vredni i ljudi, što je najteži momenat u roditeljstvu, da od njih napravite hrabre i dobre osobe.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Marija Veljković o vaspitanju dece

Voditeljka je priznala da ne korisi savete roditelja koje je ona dobijala kao mala.

– Potpuno sam drugačije vaspitavana i ne kažem da je loše, ali pošto se drugačije živi, brže, mnogo se radi... Ovih dana sam 12 sati na snimanjima i ne stignem da vidim decu u toku dana, pa ih mnogo više mazim. Ne kažem da je to dobro, ali otkad su se rodili, radim neke stvari koje mama nije radila sa mnom. Kod mojih se više vidi disciplina, a ja moju decu ne ispuštam iz ruku. Dojila sam na zahtev, što prema mnogima nije u redu, uspavljivala na rukama... To je meni potpuno u redu. Postoje dve struje roditeljstva. Ima jedan španski lekar koji kaže da što ih više grlite i ljubite, biće emotivno stabilniji kada porastu i to je ono što pokušavam da radim, a možda i ne bi bilo zgoreg da primenim nešto što je radila moja mama – zaključila je Marija.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Veljković i Uroš Ćertić

Podsetimo, Marija se našla u centru skandala navodne ljubavne afere sa kaskaderom Urošem Ćertićem, a ove navode su oboje demantovali.

-Maki je moj prijatelj, bivši, zbog morona ljubomornog. Komšinica, bivša takođe, zbog stipse. Koleginica, glumica, a ja kaskader koji glumi nekada - napisao je Uroš na drištvenim mrežama.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
beli

27.04.2022 06:16

Ne znam sta je problem.Zena je odrasla odlucila se za razvod.Zasto zivite njen zivot brinite o sebi?