Dao OTKAZ u medicini zbog TIKTOKA, sad zarađuje po jednom snimku preko 1. 000 evra: Laza Tralala otkriva sve TAJNE influensera, pa progovorio o PROBLEMIMA u školi! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

20.04.2022

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tiktoker Lazar Novković na društvenim mrežama poznat kao Laza Tralala prvi put otkrio je sve tajne influensera!

Dao OTKAZ u medicini zbog TIKTOKA, sad zarađuje po jednom snimku preko 1. 000 evra: Laza Tralala otkriva sve TAJNE influensera, pa progovorio o PROBLEMIMA u školi! (VIDEO)

Foto: Republika.rs, TikTok. com printscreen

Poznati tiktoker Lazar Novković poznatiji kao Laza Tralala prvi put pred našim kamerama otkrio je sve tajne njegove slave na društvenim mrežama, koja se desila preko noći. Naime, jedan od klipova Lazara je učinio prepoznatljivim, viralnim i uspešnim influenserom, koji danas zarađuje i preko 1. 000 evra.

 

 

Laza je ispričao i sve o njegovom odrastanju, kao i problematičnoj prošlosti, koju je imao tokom školovanja. 

Zbog čega Laza Tralala?

- Kada sam pravio Instagram, gledao sam kakvo ću ime da dam, i u pozadini je bila pesma Saleta Trua i tako je ostalo.

Republika

Foto: Republika.rs

Lazar Novković tiktoker

 

Koliko se zarađuje od snimaka na TikToku?

- Dovoljno zarađujem. Može da se živi, ne bih o ciframa, ali preko hiljadarke. Ja radim i sa strane privatne treninge, ali ovo mi je hobi.

Kada i zbog čega si se odlučio za TikTok?

- To je bila šala, ja sam pozitivan lik mnogo, imam tu energiju, tako je i krenulo. Drugari su mi pričali da počnem da pričam, pa je krenulo iz šale sa pevanjem. Krenuo sam da pevam Sinana, pa Fazliju, pa je sve tako krenulo. Moji najpopularniji tiktokovi su bez majice i čudno mi je bez majice, sada kada sam lajv na TikToku, mnogi imaju predrasude o meni, sude po izgledu, ponašanju preko nekih snimaka, pa sam odlučio da pravim češće lajvove, da bi me upoznali - priča Lazar i otkriva sve o predrasudama:

Republika

Foto: Republika.rs

Lazar Novković - Laza Tralala

 

- Primer, da sam arogantan, da sam nekulturan, jer sam bez majice, bilo je tu dosta stvari. Što se tiče hejta, preporučujem osoba koje žele da se bave ovim poslom, da ako ne može da podrži taj hejt i ponižavanja, bolje da se ne krene sa time. 

Tiktokeri zarađuju od jednog videa za Hurgadu 15 dana. 

Foto: Republika.rs

Lazar Novković TikTok

 

Lazar Novković otkriva da pojedini tiktokeri i influenseri od jednog snimka i objave na društvenoj mreži zarade količinu novca da bi sebi mogli da priušte letovanje u Hurgadi od 15 dana. 

- Možeš da platiš Hurgadu od 15 dana, ali da ne pričamo dalje o tome - govori Lazar. 

Da li si dobijao pretnje smrću i da li si učestvovao u dramama?

- Kod mene nije toga bilo, ja pokušavam da odgovorim na sve poruke, ali to do sada nisam imala. Uostalom, samo viđam poruke ,,Oženi me". Ja nisam dečko iz drame, ako je neko uradio reakciju, onda je uradio, svako ima pravo na to, ja ne mogu da mu zabranim. Ja sam možda uradio jednu reakciju na jednog lika i to je to, nisam hteo da dužim!

Dobili smo infomaciju da si u mladosti bio problematičan, naročito tokom školskih dana, da li je to istina?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TRALALA (@lazatralala)

 

- Bilo je tu dosta nekih stvari koje sam radio, obično su bile tučice i tako te stvari... Znaš kako, bilo je, dok sam bio u osnovnoj, posle sedmog razreda sam otišao u Beč, ali dok sam bio ovde, bilo je frkica!

Kako su roditelji reagovali na tvoj TikTok sadržaj?

- Ja nisam to nikome ni rekao, ja sam krenuo to da radim, oni su to videli, bilo je tu u mislima da će keva da mi vidi, ali Bože moj, ne snimam Onlyfans... Podrška su mi sve vreme bili! Nije bilo da ne radim to, da je to glupost, da se obučem, mada ja sam takav, stalno golišav idem po kući, bez majice. Mnogi me pitaju zašto snimam bez majice i kad snimam u kolima, pa kažu zar mi nije hladno, pa u kolima ima grejanje ljudi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TRALALA (@lazatralala)

 

Da li si dobio Onlyfans ponude?

- To ne bih snimao, imam ja malo obraza, svaka čast svakome, ali ja ne. Bilo je ponuda, imao sam neke devojke, jedna me je pitala, trebao sam navodno sa njom da krenem, pitala me je, ali s obzirom na to da nisam hteo, rekao sam joj ,,Pozdrav, puno sreće". Ne znam koliko bih zaradio para, to nije nepristojna ponude, Bože moj, to je pitanje. Nisam prihvatio, jer imam nešto iza sebe, tu su majka, otac, sestra, brat, gledali bi me drugim očima. 

Koju si školu završio?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TRALALA (@lazatralala)

 

- Završio sam ugostiteljsku, pa sam krenuo za bolničara. Medicinski rad sam obustavio, prestao sam, dok nisam počeo sa TikTokom, pa sam dao otkaz. Imao sam cilj, krenulo me je dobro, gde sam za nekih četiri i po meseca skupio 134 hiljade pratilaca, trudom, radom.

Da li živiš luksuzan život, kao što promovišen na društvenim mrežama?

- Nije lažan, obično kažu da je to lažno, ali kako se dajem uživo, tako se ponašam i na TikToku. Živim takav život!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading