Otkrivena VELIKA TAJNA Karleuše, o kojoj je ćutala ceo život: Poznati pevač PRIZNAO kakvo je PRIVATNO DRUŽENJE imao sa Jelenom, pa obelodanio detalje za koje javnost nije znala! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.03.2022

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša snimila je pesmu sa poznatim pevačem, a on je sada otkrio šta se dešavalo u pozadini i senci svega.

Otkrivena VELIKA TAJNA Karleuše, o kojoj je ćutala ceo život: Poznati pevač PRIZNAO kakvo je PRIVATNO DRUŽENJE imao sa Jelenom, pa obelodanio detalje za koje javnost nije znala! (FOTO)

Foto: instagram.com/karleusastar

Muzičar i pevač Aleksandar Milić Mili prvi put je javno progovorio o odnosu sa Jelenom Karleušom.

Naime, muzičar je nakon prekida saradnje sa Cecom Ražnatović snimio duet sa njenom rivalkom Jelenom Karleušom, što je prouzrokovalo brojne komentare.

Republika

Foto: e-stock, ST/D. KADIĆ

Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili

 

- Na toj pesmi, Marihuana se zove, ja sam iz skroz drugog motiva krenuo da radim tu pesmu. Probali smo pre toga par izvođača, ali smo na kraju izabrali Jelenu. Ta pesma uopšte nije rađena da bi bila hit ili da bi se dodvorila nekom. Ja sam tu pesmu radio samo iz jednog razloga. Ono na šta reaguje puno ljudi, sigurno ima nešto u sebi. Znači da li je to umetnost ili nije, sve što ima nešto vredno u sebi je jedan deo umetnosti. Neko kad se bavi takvim poslom treba da oslikava stvarnost u kojoj se nalazi. Ja sam napravio tu pesmu, prvo jer smatram da treba legalizovati marihuanu u našoj zemlji, a drugo da oslikam društvo u kome živim - rekao je Mili u Sceniranju na Kurir televiziji.

Mili je potom naveo da sa Jelenom Karleušom nema nikakav privatan odnos, već je to bilo čisto profesionalno i dodao kako nema privatne odnose ni sa kim sa estrade.

Republika

Foto: instagram.com

Jelena Karleuša Instagram

 

- Mi nikada nismo imali privatan odnos. Ja nemam takva privatna estradna druženja, imam ljude koje volim. Ljudi sa kojima najviše provodim vremena su muzičari, producenti, programeri i ja se sa njima družim i idem na more recimo. Mada nikada nisam otputovao sa nekim sa estrade - istakao je Mili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading