PRVA FOTKA ĆERKE MARIJANE MIĆIĆ: Glumica pokazala NASLEDNICU, evo na koga liči! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.12.2021

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Mićić prvi put je sa pratiocima na Instagramu podelila kako izgleda njena naslednica Ana, koju je pre nekoliko nedelja donela na svet.

PRVA FOTKA ĆERKE MARIJANE MIĆIĆ: Glumica pokazala NASLEDNICU, evo na koga liči! (FOTO)

Foto: instagram.com

Pre samo nekoliko nedelja voditeljka i glumica Marijana Mićić svog izabranika i celu porodicu iznenadila je neverovatnim poklonom, koji je uneo potpunu sreću u njihove domove. Naime, Marijana je na svet donela devojčicu, a glumica i njen partner Miloš Marjanović su joj dali ime Ana. 

Republika

Foto: instagram.com

Marijana Mićić trudna

 

Marijana se nakon lavine čestitki obratila na Instagram profilu i zahvalila se svim prijateljima i bližnjima na lepim i toplim rečima, a time je i potvrdila da se oseća dobro i srećno. 

- Hvala svima na divnim porukama. Imala sam Mišu, a sad imam Anu - napisala je Marijana. 

Republika

Foto: instagram.com

Marijana Mićić se oglasila

 

Da voditeljka toliko uživa u čarima roditeljstva, govori i slika koju je podelila sa Instagram pratiocima. Naime, Mićićeva je sa mnogobrojnim fanovima podelila fotografiju iz toplog doma, na kojoj se vidi kako njen izabranik Miloš u naručju drži naslednicu Anu, a prizor koji je raznežio Marijanu, morala je da zabeleži fotografijom. 

Idilična porodična fotografija obišla je ceo internet, a pored Miloša i Ane koji su dremali, sve je ulepšao njihov pas, koji je takođe odmarao sa njima. 

Republika

Foto: instagram.com

Marijana Mićić Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading