LUKAS STIGAO U SRBIJU: Vidimo se u utorak!

Zabava

03.09.2017

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aca Lukas vratio se iz Ciriha, nakon što je objavljeno da je sinoć pobegaao iz zemlje, kada je navodno pretukao svoju bivšu suprugu Sonju Vuksanović ex Šašić.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Lukas

Iako su ga na aerodromu čekale brojne medijske ekipe, Lukas nije želeo da daje izjave već je samo prokomentarisao:

RepublikaFoto: telegraf.rs
Lukas se vratio u Srbiju

- Evo me, tu sam. Ja ne bežim ni od koga. Sad se spremite za istinu, vidimo se u utorak - kratko je rekao Aca.

RepublikaFoto: telegraf.rs
Šmekerski seo u auto!

 

Podsećamo, Lukasa je sinoć negde oko 19 časova, bivša supruga Sonja Vuksanović ex Šašić prijavila je ju je pretukao u njenom stanu, pred ćerkom Viktorijom. Nakon čega je ona zbrinuta u Urgentnom centru. Sonja se sa kapom na glavi i naočarima trudila da je na klinici niko ne prepozna, a došla je u pratnji nepoznatog mladića.

 

Nedugo zatim oglasio se i Lukas:

- Došao sam u stan samo da se pozdravim sa ćerkom, jer idem na put. Krenuo sam da skuvam kafu sebi, kada je počela da me vređa. Da li ti stvarno misliš da ja nosim nož sa sobom i upadam u stan sa nožem?! Udario sam je nogom u cevanicu zato što me je gađala lončetom u glavu i nije mi dala da izađem. Ta modrica što kažu da ima na nozi, možda i nije od toga, nego od preteranog ka**nja. Modricu joj nije napravio Marko Jarić, ali možda jeste neko ko se isto zove Marko - rekao je Lukas za Telegraf.rs.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading