OGLASIO SE RHMZ! Evo gde u narednih sat vremena stižu PLJUSKOVI!

Autor:

Vesti

16.03.2024

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripremite se!

OGLASIO SE RHMZ! Evo gde u narednih sat vremena stižu PLJUSKOVI!

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Danas je prema najavi meteorologa pretežno oblačno sa mogućim padavinama u narednim satima. RHMZ je najavio slabu, kratkotrajnu kišu na severozapadu u narednih sat vremena, dok se za nedelju očekuje postepeni prestanak padavina i razvedravanje. Ujutru se razvedravanje očekuje u severnim, pre podne u zapadnim, a po podne i u ostalim delovima zemlje.

Promenljivo vreme u narednim danima

U ponedeljak i utorak prognozira se promenljivo vreme sa mogućim padavinama. Međutim, nakon toga se očekuje pretežno sunčano vreme uz malu do umerenu oblačnost i suvo vreme.

Ova vremenska prognoza donosi sa sobom izvesnu dozu neizvesnosti i promenljivosti, te se građanima preporučuje da budu spremni na različite vremenske uslove tokom narednih dana. S obzirom na najavljene padavine, vozačima se savetuje da budu oprezni u saobraćaju, a građanima da se adekvatno obuku pre izlaska napolje. S obzirom na ove informacije, biće zanimljivo pratiti kako će se vreme razvijati u narednom periodu.

Biometeorološka prognoza

Hronični bolesnici mogu osećati zdravstvene tegobe usled očekivane biometeorološke situacije. Posebna opreznost se savetuje osobama sa srčanim i respiratornim problemima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu neraspoloženja i bolova u zglobovima i kostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading