VELIKI TEMPERATURNI SKOK! Danas toplije, sutra već za kratke rukave!

Autor:

Vesti

19.10.2023

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti osetno toplije i vetrovito, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

VELIKI TEMPERATURNI SKOK! Danas toplije, sutra već za kratke rukave!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Tokom dana biće promenljivo oblačno, tek ponegde uz mogućnost slabe kratkotrajne kiše. Vetar slab i umeren južni i jugozapadni koji će u brdsko-planinskim predelima po podne biti i jak, povremeno sa olujnim udarima, dok će na jugu Banata duvati umeren i jak jugoistočni vetar. 

Najniža temperatura od 4 do 11 °C, najviša dnevna od 20 do 26 °C, u Negotinskoj Krajini malo hladnije oko 18 °C. 

U Beogradu će biti promenljivo oblačno, osetno toplije i vetrovito. Duvaće umeren, povremeno i jak, južni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura od 7 do 11 °C, najviša dnevna oko 24 °C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u petak i subotu biće vetrovito i još toplije, pa se ponegde očekuje oko ili malo iznad 30 °C. Duvaće umeren i jak južni vetar koji će u brdsko-planinskim predelima imati i olujne udare. 

U subotu se očekuje naoblačenje, mestimično s kišom i pljuskovima, ponegde i grmljavinom, kao i postepenim padom temperature koje će pre podne i sredinom dana zahvatiti zapadnu polovinu zemlje, a uveče će se proširiti i na ostale predele Srbije. Veća količina padavina očekuje se na jugozapadu Srbije. Od nedelje promenljivo i svežije, ali i 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading