(VIDEO) FIJASKO JANKOVIĆA: Samo 40-ak pristalica ispred Predsedništva, ćutao sve vreme

Autor: Republika

Vesti

21.09.2018

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred Predsedništva Srbije i ovog petka u pet časova se pojavio lider Pokreta Slobodnih građana Saša Janković koga je podržalo tek 40-ak pristalica. Na drugoj strani je sa svojim pristalicama bio predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM Miša Vacić.

RepublikaFoto: Republika.rs
Pristalice Saše Jankovića

Janković se najpre pojavio sa transparentom na kome je pisalo "Ko je ubio Olivera Ivanovića?" U tom trenutku je već bio ispred Predsedništva Miša Vacić sa 30-ak svojih pristalica, među kojima i neki sa transparentom "Vojska Republike Srpske".

Sve ukupno, bilo je više policije postavljene da razdvaja jedne i druge.

Mišini su svirali gusle i pozivali: "Priđite, mi nismo ubice", "Ubico" (obraćajući se Jankoviću), dok su Jankovićevi mirno stajali sa transparentom.

RepublikaFoto: Republika.rs

Razišli su se za manje od pola sata, a pre samog odlaska Janković, koji se nije obratio okupljenima, spustio je na travu ispred Predsedništva transparent koji se odnosi na Ivanovića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (66)

Loading
Komentator

21.09.2018 16:42

Ovi svi u jedan špajz mogu da stanu.

mico

21.09.2018 19:38

@Komentator - Lopov i prevarant koji je uzeo mnogo para za posao koji nije kvalitetno i dobro radio. Treba da se stidi svega!!!

Jakov

21.09.2018 16:43

Sve njegovi botovi.

Wakanda

21.09.2018 16:44

Janković se i dalje nada da će neko da ga podrži?