Vučić: Ostavite nas na miru, ne tražimo ništa ni od koga!

Autor: Republika

Vesti

13.09.2018

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nikakvo novo oružje ne nabavljamo od Ruske Federacije, već samo ono što smo ranije dogovarali.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

Istovremeno je rekao da ne može više da ulazi u to šta je koja zemlja kojoj u svetu poručila i ko će kome da uvodi sankcije. 

- Samo neka nas ostave na miru - rekao je predsednik Srbije odgovarajući na pitanje da li će Srbija odustati od nabavke ruskog oružja usled američkog pritiska. 


"Ništa novo ne nabavljamo, osim onog starog što smo dogovarali i to je to. Ništa novo ne nabavljamo, treba ovo sve da stiže što smo ranije dogovarali". 

- Stvarno, da više gledam ko će kome da uvodi sankcije...Mi nikome nismo uvodili sankcije i nećemo. Neka nas samo ostave svi na miru, da budemo svoji na svome, slobodnu i nezavisnu zemlju o čijoj budućnosti odlučuju njeni građani. Nikoga drugoga ne diramo, samo nas opstavite na miru da možemo na takav način da žuivimo. Ništa drugo ne tražimo - rekao je Vučić. 

Dodao je i da nikoga ništa ne molimo, ničije pare ne tražimo da nam pokloni, samo da nas puste na miru, a mi ćemo svoje da zaradimo i budemo uspešni. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Borko

13.09.2018 13:36

Srbija ide svojim putem. Nikome ne staje na put. Brine o svojim granicama i o svom napretku. Srbija se zalaže za mir i stabilnost, jer je to jedini preduslov za dalji napredak zemlje.

sasa

13.09.2018 13:38

Svaka vam cast na ovome sto ste rekli.

Jana

13.09.2018 14:11

Srbija je vec par godina uspesna na svom putu razvoja, a sve zahvaljujuci Vucicu!

Maja

13.09.2018 14:38

Srbija nikog ne dira, poštovani smo i cenjeni u svetu zahvaljujući Vučiću, želimo dobre odnose sa svima.