"ZAUSTAVITE JAVNI LINČ NAD PORODICOM VUČIĆ!"

Autor: Republika

Vesti

13.09.2018

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Srpske lige ne može više da ćuti na svakodnevne uvrede i nekorektne javne napade na političare.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

- Srpska liga (SL) izražava zabrinutost i osuđuje progon porodica političkih protivnika, bilo da se radi o članovima porodica političara iz vladajućih ili opozicionih partija, kao što je, trenutno, slučaj sa javnim linčom nad predsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem i njegovim najbližima, pre svega rođenim bratom, koga Vuk Jeremić neosnovano optužuje - kaže Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige.

Đurđev ističe da napadi na decu, suprugu i, posebno, premijerovog brata imaju za cilj da unesu nemir i strah u predsednikovu porodicu, ali i da uplaše predsednika lično. Političari koji to rade nemaju jasnu političku ponudu za građane i ne žele da kritikuju vlast u segmentima u kojima vlast zaista greši, već zloupotrebljavaju privatni život političara, kako bi ih vređali i omalovažavali na ličnoj osnovi - dodaje Aleksandar Đurđev.

- Političarima koji porodicu Vučić "provlače kroz toplog zeca" krivo je to što im je premijer uzeo politiku i birače - zaključuje lider Srpske lige, uz naglasak da takvi kritizeri kroz autoprojekciju otkrivaju da su sami ranije dok su bili na funkcijama vlasti (ili bi ubuduće sa svojom braćom) činili upravo to što imputiraju braći Vučić.

Ovu satanizaciju porodice predsednika Srbije treba sagledavati u kontekstu nedavnih pretnji u vezi državne politike prema KiM.

- Albanci su prvo aktivirali svoju terorističku mrežu da pali i uništava i organizovali napad na predsednika Vučića. Zatim je njihova obaveštajna služba direktno u lice pretila uvaženom evropskom humanitarcu i francuskom državljaninu Arnu Gujonu da će mu uništiti život i porodicu. Ako su u stanju da unište porodicu gospodinu Gujonu, neće ih ništa sprečiti da pokušaju da unište porodicu i predsedniku Vučiću. Službe bezbedbosti moraju da aktiviraju sve kapacitete i zaštite kako porodicu Vučić, tako porodicu Arno Gujona i svaku porodicu u Srbiji - ističe Đurđev, a prenosi alo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Miloš

13.09.2018 12:16

Teško da će se okaniti Vučića.

bojan

13.09.2018 12:22

Protivnici Vucicevi,posto nemogu damu pariraju elokvetnoscu,i idejama u dijalogu.kako iz Pristine tako i nasih opozicionih partija,posezu za nemoralnim udarcima po porodici,pokusavajuci izazvati neku burnu reakciju.Nas predsednik sve to dobro podnosi,i nosi se sa tim.samo se pitam kad tad gde ce dusa pojedincima.

Maja

13.09.2018 12:28

Pa takvi su to ljudi,to im je dusevna hrana!

ana

13.09.2018 12:29

Treba se zaustaviti linc i ova sramota jednom za sva vremena.