SIMIĆ o izjavi Teodosija: TO NIJE MIŠLJENJE, TO JE NAPAD!

Autor: Agencije

Vesti

16.08.2018

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić ocenio da vladika raško-prizrenski Teodosije nije samo izneo svoje mišljenje, već je to napad na Vučića i Srpsku listu.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Igor Simić

- Nije to iznošenje mišljenja, već klasičan napad na predsednika Vučića i Srpsku lsitu, omalovažavanje svega što smo uradili, zaboravljanje svega dobrog što je učinjeno od Vučića i Vlade Srbije za SPC na Kosovu i Metohiji - kazao je Simić za televiziju Prva.

Simić je rekao da nikada nije imao potrebu da se bavi crkvenim pitanjima i da poštuje Srpsku pravoslavnu crkvu zbog svega što je uradila za sprski narod.

- Ja se nadam da će takvi napadi prestati jer nam je u ovom trenutku potrebno jednistvo celokupnog srpskog naroda kako bi se srpski pregovarački tim izborio za najbolje moguće rešenje - ocenio je Simić. 

Povodom izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da neće živeti u Đakovici i da nema nijednog Srbina koji će tamo da ode, vladika Teodosije je juče u manastiru Banjska na severu Kosova naveo da mu je teško kada čuje te reči, jer to nisu "reči nade i hrišćanina" i nisu "dostojne onoga koji je na čelu naroda".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Marjan

16.08.2018 08:29

Svi napadaju čoceka koji je hrabro stao i rekao svoju ideju o rešavanju problema, dok su oni sedeli prekrštenih ruku.

milankostic

16.08.2018 08:30

Sveštenici treba da gledaju svoja posla i ne mešaju se u politiku. Protekog perida su imali skandale sa drogom i mnogo drugih gluposti...

radule

16.08.2018 08:45

Neki jednostavno ne shvataju da je situacija komplikovana. Takvima ne mozes nista dokazati.

Maki

16.08.2018 08:47

Totalno neprimerena izjava Teodosija