MINISTAR GAŠIĆ OBIŠAO PRIPADNIKE MUP NA TERENU: Ništa nije prepušteno slučaju tokom utakmice Zvezda-Zenit

Autor:

Vesti

23.03.2024

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Gašić posetio pripadnike policije na utakmici između "Crvene Zvezde" i "Zenita"

MINISTAR GAŠIĆ OBIŠAO PRIPADNIKE MUP NA TERENU: Ništa nije prepušteno slučaju tokom utakmice Zvezda-Zenit

Foto: MUP Srbije


Večeras je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić posetio pripadnike policije koji su angažovani na obezbeđenju prijateljske utakmice između beogradske "Crvene Zvezde" i ruskog "Zenita". Ova utakmica privukla je veliku pažnju javnosti, posebno imajući u vidu nedavni teroristički napad u Moskvi.


Pripadnici više različitih organizacionih jedinica policije preduzimaju snažne mere obezbeđenja kako bi osigurali mirno odvijanje utakmice. Ovo je posebno važno imajući u vidu trenutnu situaciju u kojoj se nalazi region, a naročito nakon jučerašnjeg terorističkog napada u Moskvi.



Nakon terorističkog napada u Moskvi, povećana pažnja se posvećuje svim javnim događajima koji okupljaju veći broj ljudi, kao što je slučaj sa fudbalskim utakmicama. Ministar Gašić je u sklopu svoje posete pripadnicima policije istakao važnost njihovog angažovanja i izrazio zahvalnost za njihov trud u osiguravanju sigurnosti građana.


S obzirom na aktuelnu situaciju, solidarnost i bezbednost su postavljeni kao apsolutni prioriteti prilikom organizacije i sprovođenja sportskih događaja. Ministar Gašić je naglasio važnost saradnje sa međunarodnim partnerima u očuvanju bezbednosti i mira, te je istakao da je povezivanje sa drugim zemljama ključno u borbi protiv svih oblika kriminala i terorizma.


Na kraju posete, ministar Gašić je izrazio svoju iskrenu zahvalnost pripadnicima policije na njihovom predanom radu i angažovanju. Njihova posvećenost obezbeđenju javnih događaja od vitalnog je značaja za očuvanje reda i mira u društvu, posebno u teškim vremenima kao što su trenutna.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading