ŠOKANTAN SNIMAK: Vozač šeta psa dok vozi! Skandalozan video iz Vračevog Gaja izazvao gnev javnosti (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.01.2024

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantan snimak: Vozač šeta psa dok vozi automobil

ŠOKANTAN SNIMAK: Vozač šeta psa dok vozi! Skandalozan video iz Vračevog Gaja izazvao gnev javnosti (VIDEO)

Foto: Društvene mreže


Na društvenim mrežama nedavno se pojavio šokantan snimak koji je izazvao ogorčenje javnosti. Na "Instagram" stranici "192_rs" objavljen je video na kojem se vidi vozač ili suvozač automobila kako šeta psa na povocu dok se vozilo kreće. Snimak je nastao u Vračevom Gaju, a brzo je izazvao lavinu negativnih komentara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Reakcije javnosti

Pored same objave, ispod snimka su se nizali komentari osude. Korisnici društvenih mreža nisu krili svoje ogorčenje, a neki su čak izrazili želju da vozač bude kažnjen zbog ovakvog ponašanja. "E go**o smrdljivo bolesno, tebe treba zavezati", "Smrdljivče pogani" - samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod ovog skandaloznog videa.

Pravne posledice

Ovakvo ponašanje vozača, šetanje psa dok se vozi automobil, nije samo neodgovorno već i protivzakonito. Prema saobraćajnim propisima, vozači su dužni da se pridržavaju pravila i propisa kako bi obezbedili bezbednost svih učesnika u saobraćaju, uključujući i životinje.

Apel za odgovorno ponašanje

Ovaj slučaj još jednom ističe važnost odgovornog ponašanja u saobraćaju. Vozači treba da budu svesni posledica svojih postupaka i da poštuju propise kako bi sačuvali svoju i tuđe živote. Takođe, briga o kućnim ljubimcima podrazumeva i odgovorno ponašanje prema njima, kako u domu, tako i u javnosti.

Iako je ovaj snimak izazvao negativne reakcije, možemo se nadati da će poslužiti kao podsetnik svima da je bezbednost u saobraćaju i briga o životinjama od velikog značaja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading