STEFAN KRKOBABIĆ: 20.000 penzionerima, pravedan i hrabar iskorak socijalne politike

Autor:

Vesti

09.09.2023

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

„Najava da će svi penzioneri u novembru dobiti po 20.000 dinara jednokratne pomoći više je nego sigurna potvrda da to i sva ostala ranija davanja konačno prerasta u PUPS-ovu dobro poznatu 13. penziju“, izjavio je Stefan Krkobabić, potpredsednik PUPS - Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije.

STEFAN KRKOBABIĆ: 20.000 penzionerima, pravedan i hrabar iskorak socijalne politike

Foto: PUPS - Solidarnost i pravda /Univerzum HD Media

 „Posebno je to od životne važnosti za penzionere sa najnižim primanjima. Taj institut nove socijalne politike, kao i sada opštedruštveno prihvaćen PUPS-ov vrednosni stav 3P – penzije prate plate, ohrabruje nas i uverava da je samo pitanje dana kada će zaživeti i socijalna – garantovana penzija kao poseban institut te nove socijalne politike. Socijalna- garantovana penzija ne manja od 100 evra namenjena je svima onima koji nisu penzioneri, nikada neće biti penzioneri, a stariji su od 65 godina i 63,5 za žene, nemaju nikakve druge prihode, a građani su Republike Srbije. Posebno ističem da je među njima najveći broj žena, i to žena sa sela“, dodo je Krkobabi'

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ŠOLJA

09.09.2023 17:36

Bože dragi, pa koliko tih Krkobabića ima u PUPS. Ima li im negde kraj. Ovaj je unuk ili praunuk onog prvog. Očekujem i čukununuke da budu najmanje ministri, sve ostalo ne priznajem.