VREME JE! Još samo JEDAN dan: Nova sezona na Jutjub kanalima REPUBLIKA.RS! (VIDEO)

Autor: Republika TV

Vesti

10.09.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sezona naših video projekata počinje zvanično 11. septembra na našim Jutjub kanalima Republika TV, Republika News, Srećna.rs!

Sezona godišnjih odmora je prošla, a naše ekipe su vredno radile i spremale se za novu sezonu video produkcije portala Republika.rs.

Stari formati u novom ruhu, ali i još dosta noviteta koje smo za vas spremili od 11. septembra. 


Na našem kanalu Republika TV, kao što ste i navikli ostaje zabavni sadržaj. Od nove sezone omiljeni šou biz format „U trendingu sa Republikom“ emitovaće se čak četiri puta. Ponedeljkom, sredom i petkom od 18 časova gde će vam trending izveštaje davati naše voditeljke Melina Gvero, Jovana Ljubisavljević i Anđela Trifunović. To nije Specijal „U trendingu sa Republikom“ emitovaće se poslenje nedelje u mesecu počev od 01. oktobra i u njemu ćete gledati naše novo lice Milicu Ivanović. 
Ponedeljkom na našem kanalu Republika News od 20 časova imaćete priliku da gledate emisiju „Sa Tanjom na ti“, koju uređuje i vodi naša koleginica Tanja Kovačević. 
Istog dana na kanalu Republika TV, pratićete emisiju „Ispovesti“, koju vodi voditeljski dvojac Melina Gvero i Dušan Lukić! 

Foto: Republika

Republika TV

 

Video kolumna „Ludoperovanje“ na kanalu Republika TV, ostaje u svom terminu utorkom od 21 čas koju uređuje i vodi Marko Pantić, kao i „Potrošačka patrola“ koju uređujei vodi Anđela Trifunović na kanalu Republika News. 

Sreda je rezervisana za dobro poznato „Minsko polje sa Jovanom“, koja će se ove sezone baviti aktuelnom sezonom rijalitija „Elita“. 

Četvrtkom na Republika TV na velika vrata vraćamo naš format „Lično sa“, gde će vaš domaćin biti naš kolega Predrag Radosavljević. 

Petak je dan rezervisan za sport. I na Republika News kanalu u dobro poznatom terminu od 20 časova pratićete „Niže lige“ sa našom voditeljkom Aleksandrom Dimić. 

Subotom pratimo „Porodice Elitnih“ koje od ove sezone vodi naš kolega Ognjen Bogdanovć. 

Nedelja je rezervisana za „Astro vodič“ Gordane Goce Dragišić na kanalu Srećna.rs

Hvala vam što ste već treću sezonu sa nama. Nadamo se da ćemo i dalje biti vaš izbor, i da ćemo opravdati vaše poverenje! 

Republika TV!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading