SLUČAJ O KOME BRUJI ČAČAK! Čak 3 supruge istog čoveka primale saučešće! Jedna drugoj brisale suze, a oko jedne stvari UMALO ZARATILE!

Autor:

Vesti

14.07.2023

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Gradskom groblju u Čačku održana je pre četiri dana sahrana o kojoj se i danas priča.

SLUČAJ O KOME BRUJI ČAČAK! Čak 3 supruge istog čoveka primale saučešće! Jedna drugoj brisale suze, a oko jedne stvari UMALO ZARATILE!

Foto: shutterstock, google earth/printscreen

Takva se zaista ne pamti, jer su na sahrani jednog Čačanina koji je preminuo u 54. godini, saučešće primale sve tri njegove žene - jedna sadašnja i dve bivše!

Okupila se brojna rodbina i prijatelji, a ovo nije promaklo nikome, pa su oni neupućeni ili koji su pokojnika upoznali u relativno skorije vreme raspitivali se ko su te tri žene i pri saznanju da su bile supruge, počešali bi se po glavi zbunjeno. Na samoj sahrani su komentarisali među sobom i nije bilo onoga kome je to promaklo.

Sve tri žene su bile pored kovčega držeći jedna drugu pod ruku i primale saučešće. Čak su jedna drugu i tešile kada bi koja od njih zaplakala. A to se često dešavalo. Pun sat vremena, tri vrlo atraktivne žene u crnini u pratnji troje dece slušale su u svojoj tuzi reči utehe od pridošlih rođaka, kolega, komšija i prijatelja.

Žena nije došla na sahranu, umro tokom odnosa sa ljubavnicom

U Čačku se i dalje pamti sahrana jednog sugrađanina kome žena nije došla na sprovod nakon što je saznala pod kakvim je okolnostima preminuo.

Prema saopštenju policije umro je u hostelu, najverovatnije od posledica srčanog udara. Pronađena je i vijagra u praškastoj formi, pa se pretpostavlja da je preminuo tokom seksa. Mlada žena koja je bila s njim u sobi je pozvala Hitnu pomoć i pobegla.

- Svega sam se na sahranama nagledao, ali ovo nisam očekivao da vidim. Nisam mogao da verujem, posebno što su sve tri zaista iskreno žalile pokojnika i što su se držale zajedno. I zaista sve tri su lepe i veoma zgodne, pa je cela scena izgledala nadrealno - kaže naš sagovornik koji dodaje da se po čačku i posle četiri dana pripoveda o toj sahrani:

- Znam ih sve tri i znam kakve su im naravi. Međutim, shvatio sam da svog rođaka nisam dovoljno dobro upoznao, kada je njemu pošlo za rukom da ih sve tri, sa svim njihovim vrlinama i manama, ujedini.

Ipak postoji nešto u čemu se se jedva usaglasile - kada su štampane umrlice bilo je teško da se dogovore čije ime od će stajati prvo pored imena troje dece. Naposletku su odlučile da ne bude nijedne od njih, već da samo bu imena deca navedena kao ožalošćene članove porodice.

(Republika/Kurir)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading