KELJMENDI I PECI! Neverovatan spisak na Kurtijevim cirkus izborima - u biračkim odborima članovi istih familija (FOTO)

Autor:

Vesti

23.04.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na listi kandidata Demokratske partije Kosova i Pokreta Samoopredeljenje za odbornike u Skupštini opštine Zvečan, na današnjim vanrednim izborima, nalaze se članovi samo dve porodice, Keljmendi i Peci.

KELJMENDI I PECI! Neverovatan spisak na Kurtijevim cirkus izborima - u biračkim odborima članovi istih familija (FOTO)

Foto: FOTO TANJUG/ DOPISNIŠTVO KIM

Prema izbornim listama kandidata u koje je Kosovo onlajn imao uvid, u Zvečanu DPK ima 16 kandidata za odbornike, dvojicu Pecija - Iljira i Ukšina, i 14 Keljmenija. Nosilac liste DPK za odbornike je Seljvete Keljmendi.

Samoopredeljenje ima 11 kandidata i svi su iz porodice Peci. Nosilac liste je Fetah Peci, koji je i kandidat ove stranke za gradonačelnika Zvečana.

Republika

Foto: Kosovo Online

 

 

Inače, u Zvečanu su zabeležene neregularnosti u sastavljanju članova biračkih odbora, a koje takođe imaju veze sa ljudima koji dolaze iz porodica Keljmendi i Peci.

Naime, prema spiskovima u koje je Kosovo onlajn imalo uvid, na dva biračka mesta na kojima je raspoređeno deset članova, svi dolaze iz ove dve porodice. Na jednom biračkom mestu izbore kontrolišu čak četiri Keljmendija, dok je peti član Kujtim Peci. Na drugom je raspored snaga obrnut, pa su članovi odbora tri Pecija i dva Keljmendija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading