RAKIĆ BEZ DILEME: Bojkot nelegitimnih i nelegalnih izbora

Autor:

Vesti

23.04.2023

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista, koja je do sada osvajala najveće poverenje građana na Kosovu i Metohiji, odlučila je da ne učestvuje na izborima

RAKIĆ BEZ DILEME: Bojkot nelegitimnih i nelegalnih izbora

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Goran Rakić

Predsednik Srpske liste Goran Rakić pozvao je Srbe na severu KiM na bojkot nelegitimnih i nelegalnih izbora koje danas u četiri opštine na severu KiM organizuju privremene prištinske vlasti. 

"Zbog svakog nepravedno uhapšenog Srbina; zbog svake izgovorene laži Kurtijeve; zbog svakog ispaljenog metka u Srpsku decu; zbog svakodnevne represije koju trpi Srpski narod; zbog neprestanog maltretiranja Srba od strane specijalnih jedinica na severu; zbog straha među Srbima koju seje Kurtijeva politika; zbog svake oskrnavljene srpske svetinje i svakog porušenog spomenika; zbog nesprovođenja svih potpisanih sporazuma!! Bojkot nelegitimnih i nelegalnih izbora‼️", napisao je Rakić danas na Fejsbuku.

Srpska lista, koja je do sada osvajala najveće poverenje građana na Kosovu i Metohiji, odlučila je da ne učestvuje na izborima, jer uslovi zbog kojih su Srbi 5. novembra prošle godine napustili privremene prištinske institucije nisu ispunjeni, a to je formiranje Zajednice srpskih opština i povlačenje specijalnih jedinica kosovske policije sa severa.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Nina

23.04.2023 10:31

Srbi su postupili kako dolikuje i svojevoljno dostojanstveno bojkotovali izbore.

Ana

23.04.2023 10:32

Nećemo biti Kurtijevi cirkuzanti, necemo izaci na nelegitimne izbore.

Nina

23.04.2023 10:34

Do sada je srpska lista osvajala najveće poverenje građana na Kosovu i Metohiji, a danas su gradjani doneli pravu odluku da ne učestvuje na izborima.

Jelena

23.04.2023 10:35

Naravno da su neregularni.Kurti nameće svoju volju..Podrška za Srbe sa KiM