VESIĆ: Ðilas ne razume da "Kockica" nešto poklanja deci, JER ON JE NAUČIO SAMO DA OTIMA

Autor: Republika

Vesti

06.02.2018

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dragan Ðilas je lažima koje je izrekao da bi diskreditovao Branka Kockicu pokazao da ne preza ni od zloupotrebe dece za svoje prljave političke ciljeve", izjavio je gradski menadžer Goran Vesić.

RepublikaFoto: Beoinfo
Odbrusio nekadašnjem gradonačelniku: Goran Vesić

- Branko Kockica poklanja deci Vračara besplatne predstave za vreme zimskog raspusta. To je divan gest dobrog čcoveka koji je ceo život posvetio deci. Jasno nam je da Ðilas ne razume da neko nešto poklanja pa čak ni deci, jer je on naučio samo da otima - rekao je Vesić Tanjugu.

On je istakao da je potpuna laž da se na besplatnim predstavama za decu obraća bilo ko iz Srpske napredne stranke ili opštine Vračar. 

- Šireći ovakve laži, Ðilas želi da spreči beogradsku decu da besplatno gledaju predstave i sramota je da se na ovaj način obračunava sa Brankom Kockicom samo zato što nije njegov politički istomišljenik - doado je Vesić.

- Da je Ðilasu zaista stalo do dece ne bi kao bivši gradonačelnik oteo deo Pionirskog grada i objekat za smeštaj dece i omladine i pretvorio ga u Kuću Velikog brata gde je njegova kompanija ''Emotion'' zarađivala milione evra. Da je želeo da dobro deci ne bi u njegovo vreme roditelji plaćali vrtić 9.700 dinara mesečno dok danas plaćaju manje od 5.600 dinara. Tako je Ðilas brinuo o beogradskoj deci - napomenuo je gradski menadžer i dodao:

- Kockica je ceo život posvetio deci, za razliku od Ðilasa koji je usmeren samo na manipulaciju, zloupotrebu i lični marketing. Zato treba da ga je sramota za laž koju je izrekao kao i zloupotrebljavanje dece u političke svrhe - zaključio je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (86)

Loading
Nikola

06.02.2018 19:14

Branko sjajno radi svoj posao i to svi znaju. Generacije su rasle uz njega i ovo što Đilas sada radi je za svaku osudu.

Max

06.02.2018 19:18

Djilas nastavlja sa svojom prljavom kampanjom...Nista bolje od njega nismo ni mogli da ocekujemo...

Pedja

07.02.2018 05:26

@Max - Zato ce izgubiti i ove izbore

Kris

06.02.2018 19:19

Tako je, on ne zna kako je poklanjati nesto, i to od srca.