JOVANOV: Jeremić da odgovori ko mu je dao novac za izbore

Autor: Tanjug

Vesti

06.12.2017

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavog odbora SNS Milenko Jovanov kritikovao je danas lidera Narodne stranke Vuka Jeremića koji, kako kaže, po ko zna koji put u inostranstvu u Srbiji govori sve najgore, te dodao da najpre treba da odgovori ko mu je dao 7,5 miliona evra za predsedničke izbore i šta je od njega tražio zauzvrat.

RepublikaFoto: Tanjug
Milenko Jovanov

- Ta njegova potreba da pred strancima pljuje državu kojoj je hteo da bude predsednik, o Srbiji ne govori mnogo, ali o samom Jeremiću govori sve. Ne voli Jeremić današnju Srbiju zato što od nje ne može da uzme 55.000 evra za dnevnice, 3,6 miliona evra za putovanja i 250.000 evra za kavijar i šampanjac - naveo je Jovanov u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Jeremić, konstatuje Jovanov, ne voli Srbiju ni zato što je prozrela njegov lažni patriotizam i što mu ne zaboravlja sve gluposti koje je napravio u vezi sa pitanjem Kosova i Metohije, od izmeštanja ovog pitanja iz UN, do postavljanja nesuvislog pitanja pred Međunarodnim sudom pravde, što je za posledicu imalo presudu kojom se kaže da su Albanci imali pravo da otmu Kosovo i Metohiju.

- Ne voli je ni zato što Srbija pamti da je okružen ljudima koji Srbe nazivaju genocidnim zločincima - naveo je Jovanov i dodao: "Ipak, koliko god Jeremić ne voleo Srbiju i koliko god imao potrebu da pljuje po njoj čim pređe granicu, dužan je da joj odgovori ko mu je dao 7,5 miliona evra za predsedničke izbore i šta je od njega tražio zauzvrat".

Jeremić je u Berlinu izjavio da neki evropski lideri ignorišu cinjenicu da su na Zapadnom Balkanu "ponovo ugrožene neke od osnovnih vrednosti demokratije i da posredno podržavaju korumpirane diktature zarad održavanja takozvane stabilnosti".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (52)

Loading
Ljbicaalargic

06.12.2017 15:53

Jeremic radi samo i iskljucivo za svojelicne interese a Srbijau je samo izgovor

Greder

06.12.2017 15:56

Zna se da su mu dali zapadni lideri ili ambaadori.

Nikola

06.12.2017 16:01

On reče da neće da odgovori, naznam kako to može.

marinna_1085

06.12.2017 16:06

Sta je tu sporno?! Naravno da treba da kaze ko ga je finansirao!