MIHAJLOVIĆEVA ODGOVORILA LEČIĆU: Došao je trenutak da umesto žena od straha drhte zlostavljači i nasilnici!

Autor:

Vesti

25.03.2021

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović reagovala je na poslednje izjave i prozivke Branislava Lečića a u vezi sa slučajem silovanja glumice Danijele Štajnfeld.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Zorana Mihajlović

- Umesto da se uvuče u mišju rupu od stida, srama i beščašća, Lečić po društvenim mrežama igra ulogu koja mu izgleda najviše leži, beskrupuloznog nasilnika - rekla je Mihajlovićeva i dodala:

- Ali nisu bitni razni Lečići, Aleksići i slični njima, važno je da se društvo pokrenulo, da su se žene okuražile da progovore i prijave nasilnike koji su im živote zagorčavali. Došao je trenutak da umesto žena od straha drhte zlostavljači i nasilnici.

Na kraju je istakla da je srpsko društvo sazrelo, i da nasilnici tu nemaju šta da traže.

- Umesto "znaš ti ko sam ja" pitamo vas ko ste bre vi razni Lečići koji mislite da imate pravo da ugrožavate žene i njihov integritet. Prošlo je to vreme, srpsko društvo sazreva i kaže jasno: nasilnici, neće vam proći - poručila je Mihajlovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading