VUČIĆ O OPTUŽBAMA PROTIV BRANISLAVA LEČIĆA: Gadi mi se svako ko je počinio takvo krivično delo!

Autor:

Vesti

23.03.2021

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uručio je večeras u Krnješevcima respiratore i drugu medicinsku opremu za Republiku Srpsku gde mu je novinarka postavila pitanje o nedavnom slučaju glumice Danijele Štajnfeld koja je optužila kolegu glumca, Branislava Lečića za silovanje.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

Vučić je istakao da ne postoji odvratnije krivično delo, ali da on nije ni tužilac ni sudija.

- Nisam ni tužilac ni sudija, čini mi se da ne postoji odvratnije delo od silovanja, sve što bih rekao rušilo bi prezumpciju nevinosti, ali da mi se gadi svako ko je počinio takvo krivično delo, to je valjda jasno svakom normalnom čoveku - istakao je predsednik.

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld je otkrila da je misteriozni silovatelj, čiji je identitet uporno skrivala od javnosti, glumac Branislav Lečić, navodeći da ju je napastvovao pre nekoliko godina dok je sa njim radila na jednom projektu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mily

23.03.2021 22:06

Ako je Lecic kriv za ove optuzbe, strpati ga u zatvor i ne pustati! Silovanje je najgnusniji cin koji moze da pocini muskarac nad nemocnom osobom!

Stevan

23.03.2021 22:20

Sve dok se ne dokaže suprotno Lečić nije kriv. Strašbo je uraditi tako nešto ženskom biću ali nejasnoća ostaje zašto prijava ranije nije išla?