(FOTO) POSETA ERDOGANA CENTRALNA TEMA TURSKE ŠTAMPE

Autor: Republika

Vesti

11.10.2017

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana u domu garde, a prethodno je potpisano više sporazuma na svečanom prijemu u palati Srbija.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Erdogan u obilasku Kalemegdana

Poseta Erdogana Srbiji izazvala je veliku pažnju javnosti u Turskoj, pa je tako sva  štampa u toj zemlji kao udarnu vest prenela detalje sastanka dvojice predsednika i istakla važnost i značaj ovog susreta.

Nakon celodnevnih sastanaka, u čast turskog predsednika priređena je svečana večera kojoj su prisustvovale Erdoganova supruga Emina i Tamara Vučić.

Pre toga Vučić i Erdogan su prošetali Kalemegdanom, a društvo su im pravili Erdoganova supruga, kao i ministri Vladan Vukosavljević i Mladen Šarčević i gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (53)

Loading
Mihac

11.10.2017 06:46

Tako i treba da se ponašaju i postave dve Zemlje, koje imaju uzajmne koristi od toga.

Odgovori 4 26
kiki

11.10.2017 06:49

Posta Turskog predsednika je privukla svima paznju kako nasoj zemlji tako i Turskoj. Predsednik nase zemlje ga je ugostio kao pravi domacin i pokazao mu nase znamenitosti lepog grada Beograda. Pre svega su pokazali da nisu samo politicari i saradnici vec prijatelji i pravi ljudi. Svaka im cast i mozemo se samo ponositi.

milence

11.10.2017 06:49

Naravno da je centralna tema jer Srbija je ponovo postala zemlja koja ima zavidan nivo u svetu.

Nikola

11.10.2017 09:57

@milence - Nije bilo lako ali smo uspeli da promenimo sliku Srbije u svetu i to je veliki uspeh.