"Iskoristite priliku i posetite kako Istočnu Hercegovinu, tako i upoznajte zapadni deo Hercegovine"! Predsednik Vučić obratio se građanima iz Mostara! (FOTO)

Autor:

Vesti

15.04.2024

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verujem da će ovo biti izuzetna prilika, ne samo za turizam, već i za dodatno povezivanje naših poslovnih zajednica, rekao je Vučić povodom uspostavljanja avionske linije između Beograda i Mostara.

"Iskoristite priliku i posetite kako Istočnu Hercegovinu, tako i upoznajte zapadni deo Hercegovine"! Predsednik Vučić obratio se građanima iz Mostara! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Er Srbija od danas je uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara, a na prvom letu na ovoj liniji bio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

Za predsednika Srbije na međunarodnom aerodromu u Mostaru pripremljen je svečani doček u čijem odboru je bila i i predsjedavajuća Veća ministara BiH, Borjana Krišto.

 

- Veoma sam srećan i mislim da je ova linija od velikog značaja kako za Mostar i Beograd, BiH i Srbiju, tako i za sve naše narode. Verujem da će ovo biti izuzetna prilika, ne samo za turizam, već i za dodatno povezivanje naših poslovnih zajednica. Mi ćemo, u duhu partnerskih odnosa, nastaviti da razvijamo sveukupnu saradnju. Pozivam građane Srbije da iskoriste priliku i posete kako Istočnu Hercegovinu, tako i da upoznaju zapadni deo Hercegovine - istakao je Vučić.

- Unapred mogu da kažem da sam siguran da će ova linija da napravi veliki uspeh. Hvala na gostoprimstvu, divnom dočeku, kao i na tome što se ovde osećamo kao kod svoje kuće, što i vama želim u Srbiji.

Inače, Vučić će danas i sutra boraviti u radnoj poseti Bosni i Hercegovini.

Tokom posete, predsednik Vučić prisustvovaće večeri sa liderima iz regiona koji učestvuju na mostarskom sajmu, sastaće se sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom. Nakon susreta, predsednik će prisustvovati otvaranju 25. Međunarodnog sajma privrede i obići štand Republike Srbije, kao i štandove drugih izlagača.

Bonus video

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Sonja

15.04.2024 18:55

Jako lepo mesto je Mostar

Samanta

15.04.2024 18:56

Mostar je stvarno lepo obici

Ana

15.04.2024 19:04

Beograd kao i Mistar imaju dosta toga da ponude turistima a sada im je to i olakšano direktnim linijama između ova dva mesta.

Tanja

15.04.2024 19:11

Predsednik Vučić je uvek spreman za saradnju i prijateljstvo sa svima.