VUČIĆ OŠTRO ODGOVARA NA LAŽI OPOZICIJE O SVOM SINU VUKANU: 'Džabe im, tatu voli najviše na svetu!'

Autor:

Vesti

06.04.2024

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić brani sina od laži opozicije

VUČIĆ OŠTRO ODGOVARA NA LAŽI OPOZICIJE O SVOM SINU VUKANU: 'Džabe im, tatu voli najviše na svetu!'

Foto: informerTV/Printscreen


Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, nedavno je gostovao na Informer TV-u gde je izneo svoje mišljenje o lažima koje je opozicija plasirala u vezi sa njegovim najmlađim sinom, Vukanom. Opozicija je u novembru prošle godine tvrdila da Vukan nije njegov sin, što je predsednik oštro demantovao.

Vučić je istakao da je Vukan izuzetno lep dečak i da ga bezuslovno voli, te da su laži o njegovom poreklu potpuno besmislene. "Vukan je toliko lep, potpuno svejedno, tatu voli najviše na svetu, tako da džabe im!" - rekao je predsednik, jasno iskazujući svoju emotivnu vezu sa sinom i odbacujući laži opozicije.

Reakcije javnosti na optužbe

Optužbe opozicije da Vukan nije sin predsednika Vučića izazvale su brojne reakcije javnosti. Mnogi su osudili ovakav potez opozicije kao neumesan i nedostojan političke borbe. Sa druge strane, podrška predsedniku Vučiću i njegovoj porodici dolazila je iz različitih delova društva, sa jasnom porukom da porodica političara treba da bude van političkih prepucavanja.

Porodična privrženost i odgovor na laži

Vučićeva reakcija na optužbe opozicije pokazuje njegovu snažnu porodičnu privrženost i odlučnost da zaštiti svoju decu od političkih napada. Ovaj incident dodatno je naglasio emotivnu vezu između predsednika i njegovog sina, ističući važnost porodičnih vrednosti u javnom životu.

Uticaj političkih tenzija na porodični život

Ovaj slučaj takođe baca svetlo na uticaj političkih tenzija na porodični život političara. Pokušaji političkih protivnika da uvuku porodicu u političke sukobe ne samo da ugrožavaju privatnost, već i emocionalno opterećuju članove porodice. Predsednikova odlučna reakcija na laži upućuje na važnost zaštite porodične intimnosti u političkom kontekstu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (29)

Loading
Jana

06.04.2024 21:49

Opozocoja udara na porodicu, to je jako jadno i nisko.

Daca

06.04.2024 21:50

Koja god da je stranka u pitanju ne treba da siri mrznju a kamoli da napada fizicki nekoga ko drugacije misli.

Marko

06.04.2024 21:50

Bože, šta ovaj naš predsednik sve trpi, pa još sa osmehom. Moj naklon do zemlje.

Daca

06.04.2024 21:50

Diskurs opozicije je svaki oblik nasilja!